Ultima actualizare: ieri, 22:25

Publicitate

”E bine cu mine!” – Programul TĂU pentru un stil de viață sănătos

e bine cu minePrimaGym, Centrul de aerobic, indoor cycling și fitness din Satu Mare, demarează un nou program de slăbit ”E bine cu mine!”.  Programul se adresează tuturor celor care nu se simt bine în pielea lor, indiferent de sex și vârstă.

Sănătatea e cea mai importantă, iar PrimaGym vă ajută! În cadrul programului veți învăța principiile unui stil de viață sănătos, fără diete miraculoase.

Ariile de acțiune ale programului sunt principiile de bază ale unei nutriții sănătoase, necesitatea introducerii activității fizice în programul zilnic, imaginea de sine, stima de sine, încrederea de sine și consiliere motivațională personalizată. Fiecare participant la program va avea parte de psiholog pentru consilierea motivațională sau consiliere personalizată în funcție de fiecare persoană în parte, precum și de consiliere nutrițională de către echipa PrimaGym, sub îndrumarea unui nutriționist.

Durata programului este de 6 luni – începând din 7 aprilie –  până în 30 septembrie 2014.

Programul de șase luni are două pachete de servicii:

Pachet Basic  – costă 400 lei/lună și include:

–    antrenamente în grup;

–    consiliere motivaţională şi consiliere în domeniul nutriţiei;

Pachet Premiumcostă 1450 lei/lună și include:

–  antrenament personal cu aparatele Speedfitness și PowerPlate;

–  consiliere motivaţională şi consiliere în domeniul nutriţiei;

Toți participanții care reușesc să termine programul de 6 luni ”E bine cu mine!” vor participa la o tombolă, iar prin tragere la sorți se va câștiga o excursie (City Break la Praga) pentru două persoane oferită de Agenţia TUI TravelCenter prin Eurolines din Satu Mare.

Înscrierile la program se fac pe bază de scrisoare de intenție depusă la recepția Centrului de aerobic, indoor cycling şi fittness PRIMAGYM, la adresa P-ţa Eroii Revoluţiei nr.5, lângă Hotel Cardinal, sau prin e-mail pe adresa: [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.