Ultima actualizare: azi, 15:42
Publicitate

GAL Sud-Vest Satu Mare: Ultimele fonduri pentru depunerea de proiecte aferente măsurii 313

Gal Sud-Vest Satu MareAsociaţia Grup de Acțiune Locală Sud-Vest Satu Mare (Gal Sud-Vest Satu Mare) deschide în perioada 17 martie 2014 – 15 aprilie 2014  prima  sesiune pentru depunerea proiectelor aferente  Măsurii 313  „Încurajarea atractivităţilor turistice”

 Beneficiarii eligibili pentru sprijinul acordat prin Măsura 313 sunt: Micro-întreprinderile  (societăţi comerciale cu capital social privat: SNC, SCS, SRL, SA) (vezi definiţie dicţionar), inclusiv  societăți cooperative de gradul 1 meșteșugărești și de consum, Persoane fizice (neînregistrate ca agenţi  economici) care se vor angaja ca până la data semnării Contractului de finanţare să se autorizeze cu un  statut minim de persoană fizică autorizată şi să funcţioneze ca micro-întreprindere, Comunele prin  reprezentanţii lor legali conform legislaţiei naţionale în vigoare, precum şi asociaţiile de dezvoltare  intercomunitară, ONG-uri

Fondurile nerambursabile disponibile în această sesiune, pentru finanțarea proiectelor, sunt de  99.446 euro.

Totodată, pe pagina de internet a GAL Sud-Vest Satu Mare (www.galsudvestsatumare.ro) și pe site-ul Agenției de Plăți pentru Dezvoltarea Rurală și Pescuit (www.apdrp.ro) a fost publicată ultima variantă a Ghidului Solicitantului, aplicabilă pentru depunerea proiectelor din această sesiune. Solicitanții trebuie să îndeplinească cerințele de conformitate și eligibilitate menționate în cadrul Ghidului Solicitantului aferent Măsurii 313 din PNDR, cu mențiunea că vor fi eligibile acele proiecte care vor fi implementate pe cuprinsul teritoriului aferent Grupului de Acțiune Locală Sud-Vest Satu Mare.

Verificarea conformității și eligibilității cererii de finanțare sunt realizate de către experții GAL, iar selecția proiectelor se realizează la nivelul GAL de către Comitetul de Selecție format din 7 membrii.

Documentele justificative pe care trebuie să le depună solicitantul odată cu depunerea proiectului sunt menționate în Ghidul Solicitantului cu mențiunea că solicitanții ce depun proiecte care prevăd lucrări de construcții și/sau montaj sunt obligați să atașeze la Cererea de Finanțare și Proiectul Tehnic.

Depunerea proiectelor se ca face la sediul GAL Sud-Vest Satu Mare situat în localitatea Petrești, str. Principală, nr. 1, județul Satu Mare, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 14:00. Termenul limită al depunerii cererilor de proiecte pentru această sesiune este 15 aprilie 2014, ora 14:00.

Mai multe informații se pot solicita la Asociația Grup de Acțiune Locală Sud-Vest Satu Mare, tel/fax: 0261.820.050, [email protected], [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Publicitate
GAL Sud-Vest Satu Mare: Apel de selecţie a proiectelor pe măsura 121

Asociația Grup de Acțiune Locală Sud-Vest Satu Mare anunță lansarea în perioada 17.03.2014 – 15.04.2014 a primei sesiuni de cereri...

Închide