Ultima actualizare: azi, 11:56

Publicitate

Gynoprax oferă 10% reducere mamelor care nasc pentru a doua oară în clinică

gynopraxGynoprax stă la dispoziția pacientelor cu profesionalism într-un climat de siguranță și confort. Maternitatea Gynoprax a fost creată cu scopul de a oferi servicii medicale de calitate la standarde europene.

Pentru mamele care au beneficiat de siguranța și profesionalismul celor care au asistat la nașterea primului loc copil în maternitatea Gynoprax, în semn de respect pentru încrederea acordată, li se asigură începând cu luna martie, o reducere de 10% la coplata serviciilor de nașterea pentru nașterea celui de-al doilea copil la clinică.

Gynoprax oferă posibilitatea naşterii într-un climat decent, sigur şi liniştit, sub supravegherea şi îndrumarea unui personal calificat, format din tineri profesionişti, foarte bine pregătiţi. Clinica deţine saloane pentru paciente, complet dotate şi utilate pentru asigurarea unui confort hotelier deosebit, fiecare cu baie proprie, cu posibilităţi de cazare în sistem „rooming in” – mama şi copilul în aceeaşi încăpere, pentru asigurarea unui microclimat intim şi familial.

Informaţii suplimentare la numărul de telefon 0361-401010.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.