Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Olimpia a făcut egal cu CraiOlguţa (FOTO)

olimpia-craiova-(5)Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă, în fața a 5.000 de suporteri, a doua partidă a returului de campionat a Ligii a II-a la fotbal, în compania formației CSU Craiova. Sătmărenii au câștigat un punct din acest meci, scorul final fiind 1-1.

O primă repriză echilibrată, cu multe ocazii, prima ocazie importantă pentru „galben-albaștrii” a fost în minutul 33 când Faur a încercat să înscrie, dar a fost blocat de craioveni.

Au urmat apoi faze importante din acest meci, în minutul 35 Bujor a deschis scorul printr-o lovitură liberă de la 25 de metri, apoi un minut mai târziu, Boștină a șutat direct în bară. O nouă ocazie din partea gazdelor a venit în minutul 36 când Faur a șutat puțin pe lângă poartă.

În minutul 38 oaspeții au șutat puternic, însă Anca a respins în extremis, dar s-au revanșat două minute mai târziu, când Ferfelea a pătruns în careul sătmărenilor și a înscris, restabilind egalitatea, scorul la pauză fiind 1-1.

A doua repriză a fost dominată mai mult de oaspeți, punând în pericol poarta lui Anca, însă acesta a fost „eroul” partidei, reușind să respingă de fiecare dată. Ultimele minute ale mitanului secund au fost ale sătmărenilor, în minutul 86 Feier și Bujor au încercat să-l fenteze de câteva ori pe portarul Craiovei, dar tabela a indicat la final același scor 1-1.

Antrenorul oltenilor a ținut să felicite echipa gazdă. „După cum a început meciul cred că este mulțumitor 1-1, dar cum a decurs în repriza a doua eu cred că trebuia să câștigă. În orice caz felicit echipa gazdă pentru modul în care se organizează, este foarte greu la ceea ce le oferă Satu Mare, din punctul meu de vedere, dar de multe ori munca învinge talentul”, a declarat antrenorul Craiovei, Ovidiu Stângă.

Tiberiu Csik este mulțumit de rezultatul obținut. „A fost un meci greu, pentru că am jucat cu o echipă care e foarte bună, o echipă care vrea să promoveze. Nu e ușor să joci cu o echipă care are jucători valoroși pentru Liga a 2 a, dar uitați-vă că mintea și inima au echivalat punctul acela. Anca a avut intervenții sigure și o evoluție sigură. Este o realizare să faci rezultate acasă, cel puțin să scoți un punct cu o echipă valoroasă și cred că de acum încolo fiecare echipă care va veni la Satu Mare va veni cu teamă.”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

„M-am simțit foarte bine, am avut puține emoții, dar am trecut peste ele și a fost foarte bine. Eu mi-am așteptat rândul, m-am pregătit și așa am ajuns să joc și sper să o țin tot așa și să apar tot așa și de acum înainte, titular”, a declarat portarul Olimpiei, Anca Iulian.

Pentru Olimpia Satu Mare au evoluat: Anca – Mureșan, Bălău, Micaș, Iuhas, Gavrilescu (67 Feier), Villand, Svarczkopf, Faur (46 Szalkai), Bujor, Boștină (80 Roghină).

Olimpia va disputa următorul meci în deplasare, sâmbătă, 15 martie, cu Minerul Motru.

Atât atrenorul Olimpiei, cât și jucătorii și staff-ul tehnic, le urează tuturor doamnelor și domnișoarelor un sincer și călduros La Mulți Ani!.

 Sursa: FC Olimpia 2010 Satu Mare

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.