Ultima actualizare: ieri, 21:32
Locale

A plonjat cu autoturismul în râul Someş

masina-in-rauPoliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Valea Vinului au intervenit în cazul unui eveniment rutier care a avut loc în localitatea Cărăşeu.

Un tânăr de 24 de ani a condus un autoturism marca Mazda pe raza localităţii Cărăşeu şi pe malul râului Someş, unde a pierdut controlul volanului şi a intrat cu autoturismul în apa râului Someş.

În urma verificărilor efectuate oamenii legii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere de nici o categorie, iar autoturismul pe care l-a condus nu este înmatriculat.

La momentul producerii evenimentului în autoturism se mai aflau Florica F., de 24 de ani şi Sandor S. de 40 de ani, din fericire nici o persoană dintre cele care se aflau în autoturism nu a suferit vătămări corporale.

Miklos K., este cercetat pentru săvărşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
O femeie a agresat un bărbat la Micula

Vineri seara poliţiştii din Micula au fost sesizaţi de către lucrătorii din cadrul Serviciului de Ambulanţă, despre faptul că la...

Închide