Ultima actualizare: azi, 13:34
DRM
Locale

Primăria amenajează 3000 de locuri de parcare în Micro 16

lucrari-micro-16-(24)Aproximativ 3000 de locuri de parcare vor fi amenajate după demolarea garajelor din cartierul Micro 16.

Primarul Dorel Coica a prezentat astăzi principalele lucrări care vor fi făcute în cartiere. Astfel, în Micro 16 s-au demolat 580 de garaje, în locul cărora Primăria dorește să amenajeze 3000 de locuri de parcare, iluminate și supravegheate cu camere video conectate la dispeceratul Poliției Locale.

„Le mulțumesc tuturor care au înțeles că trebuie să își dărâme garajele, aceștia la rândul lor vor avea dreptul să își aleagă locul de parcare”, a declarat Dorel Coica

Parcările vor fi închiriate pentru suma de 200 lei pe an, astfel că fiecare cetățean va avea locul lui rezervat.

Primăria în parteneriat cu firma de salubrizare Florisal vor amenaja spațiile verzi din Micro 15 și Micro 16, dar vor construi şi locuri de joacă pentru copii cât și de relaxare pentru adulți.

„Vrem să facem această lucrare cât mai repede, se va lucra și sâmbăta pentru că în luna mai ne-am propus să inaugurăm aceste locuri de parcare din Micro 16. Această acțiune se va demara și în alte cartiere”, a declarat Dorel Coica

Un alt proiect ce va începe este realizarea „Aleii Proiectantului”, care prevede realizarea unui drum pe lângă dig, de pe strada Gellert Sandor până pe strada Dunării, diminuând aglomerația care se produce la ieșirea din cartier.

Primăria dorește să finalizeze aceste lucrări până la sfârșitul anului 2014.

 

4 comentarii

 1. ion romanu Răspunde

  in 15 numai cand vine coica se lucreaza. sta parcarea aia de luni bune in stare jalnica. cioca iesi mai des din primarie cu presa dupa tine, ca altfel nu lucreaza nimeni!!! si fara presa nu se vede… ca esti primar.

 2. Sergiu Berta Răspunde

  cand urmeaza sa amenajati si micro 17?

 3. satmarean Răspunde

  COIca inexistent in 2 ani de mandat nu a facut nimic,orasul arata groaznic toti pleaca in stainatate la munca ca aici nu au ce face,un primar mincinos unde sunt locurile de munca pe care l-ai promis,.?????

  • io Răspunde

   locuri de munca a promis in campanie in schimb ne ia banii nu sa ne ajute sa-i facem, parcari cu plata ne lipseau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Deputatul Kereskenyi a solicitat noului ministru al Sportului reînfiinţarea Centrului Olimpic de Scrimă

Deputatul UDMR de Satu Mare, Gábor Kereskényi, a cerut azi noului ministru al Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, să reînființeze...

Închide