Ultima actualizare: azi, 17:18
Locale

Primarul Dorel Coica a verificat stadiul lucrărilor din oraş

coica verificariPrimarul municipiului Satu Mare dr. Coica Costel Dorel continuă verificările pe teren privind execuţia lucrărilor în zonele: Drum Sătmărel, str. Ganea – Carpaţi 2, B-dul Cloşca – parcarea ecologică.

Edilul şef a fost plăcut surprins de cetăţenii de pe stada Ganea care au început să-şi amenajeze spaţiul verde, voluntar, plantînd puieţi pe zona verde din faţa blocurilor.

Controalele privind executarea lucrărilor de repaţii străzi vor continua, primarul Dorel Coica fiind interesat de executarea tuturor contractelor în desfăşurare.

 

Sursa: Primăria Satu Mare

7 comentarii

 1. sm Răspunde

  D-le COIca unde suntt banii de dezapezire,a-ti dat Florisalului un decont de 10 miliarede de lei si a fost o zii de iarna( apoximativ 250000 de euro) ,iar in 2011 cu o iarna grea dezapezirea a costat 22 demiliarde de lei vechi .
  UNDE. SUNT BANIII D-LE COICA DOREL COSTEL,!!!!!!!!!!! !

 2. sm Răspunde

  Pai ce sa faca cetatenii cu asa primar se apuca singuri sa-si faca curatenie in fata blocurilor,maine vom fi obligati sa maturam singuri strazile,sa ducem singuri gunoiul ca de avem PRIMAR PE D-L COICA.

 3. Dac Răspunde

  Curatenia este o sarcina de servici, inserata in atributiile pe care le are primarul, faptul ca noi cetateni ar trebui sa fim mai responsabili si chiar sa mai punem mana pe matura si lopata nu art trebuii sa supere pe nimeni, simtul civic a cam disparut, nu putem sa stam cu mana intinsa la nesfarsit ca sa ni se dea,sau sa ni se faca, ori cine ar fi la butoane (conducere)……

 4. aurel Răspunde

  COIca ESTE CAPUSA ORASULUI.

 5. boby Răspunde

  Se lauda chelu Coica ca a dat spaga sa scape de A.N.I.

 6. daniel Răspunde

  Bai chelule Coica cat ai dat sa scapi de A.N.I ? Ne intereseaza la o adica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Doctorul Cristian Andrei a adunat sute de sătmăreni la dezbaterea „Ce este femeia?”

Prezența doctorului Cristian Andrei a adunat în această seară, în sala de evenimente Esedra, sute de sătmăreni, dornici de a-l...

Închide