Ultima actualizare: ieri, 21:24
Locale

Prins cu permis fals în vama Petea. L-a cumpărat cu 100 de lire sterline

vama peteaPoliţiştii  de frontieră  din cadrul  PTF Petea au depistat  un cetăţean român care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere din Marea Britanie şi care s-a dovedit a fi fals total.

În data de 26 martie a.c., în PTF Petea s-a prezentat pentru controlul de frontieră  un  cetăţean  român,  domiciliat  pe  raza  judeţului  Hunedoara, conducând un autoturism marca BMW. La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat şi un permis de conducere din Marea Britanie. Poliţiştii de frontieră au constatat faptul că permisul de conducere nu prezintă elementele de forma şi fond ale unui permis autentic, fiind fals total.

Bărbatul  a  declarat  că  a  achiziţionat  permisul  de  conducere  de  la  o persoană necunoscută din Marea Britanie contra sumei de 100 lire sterline. Persoana  în  cauză  este  cercetată  de  către  poliţişti pentru săvârşirea  infracţiunilor  de  complicitate  la  fals  material  în  înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Totodată, permisul de conducere a fost ridicat  în vederea continuării cercetărilor.

Sursa: Poliţia de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Trei hoţi identificaţi de poliţişti

Miercuri poliţiştii au identificat 3  persoane  care au comis infracţiunea de furt. În cursul nopţii de ieri un sătmărean a...

Închide