Ultima actualizare: azi, 20:53
DRM
Locale

Sătmărencele au petrecut 8 Martie alături de Distinto și VH2 (FOTO)

spectacol-8-martie-satu-mare-(8)Primăria  Municipiului Satu Mare şi Consiliul Local,  în parteneriat cu Radio 1 Satu Mare, au organizat astăzi un spectacol dedicat zilei de 8 Martie.

Spectacolul a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde a participat un număr mare de doamne şi domnişoare, invitate pentru a se simţi bine în această zi dedicată lor.

Pimarul Dorel Coica şi preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, la începutul spectacolului, au ţinut să adreseze urări de „La mulţi ani” femeilor aflate la acest eveniment.

„Sătmărencele sunt cele mai frumoase femei, vă respect şi vă mulţumesc, pentru că aţi venit într-un număr aşa mare”, a declarat Dorel Coica

Formaţiile invitate au fost Distinto şi VH2 cu Gabriel Cotabiţă, care au încântat şi ridicat publicul în picioare, prin vocile lor şi atmosfera pe care au făcut-o. Sărbătoritele s-au simţit forte bine, astfel că au cântat şi au aplaudat pe toată durata spectacolului.

5 comentarii

 1. marieta Răspunde

  au iesit la agatat gagici pesedistii si la justificat sumele de bani ce is din primarie…ca si la deszapezire cu floricicalu

 2. satmareanca Răspunde

  Cel mai usor este sa faci concerte si sa dai bani unui radio falimentar unde sunt angajati toti betivii (exemplu d-l V.Const)dar drumuri,spitale ,scoli ,grsdinite,parcuri,iluminat public,locuri de munca unde sunt d-le COIca (demisia )didtrugeti tot orasul care nu a aratat niciodata asa de murdar,plin de praf,cu cladiri degadate ,fara spatii verzi ,pe scurt jale.

 3. Daniel Răspunde

  Govor ce cauta la evenimente de astea, sa mearga la streaptease! Govor, generos cu familia lui, le cumpara BMW la toti, sora fiu etc…Govor sponsorul DNA. In lista PSD care au dosare la DNA, sunt toti liderii aproape acolo, insa el nu, asa cinstit e oare???

 4. Ciprian Răspunde

  Acolo e si Anamaria Moldovan? Scuze…Maria Boieru? Fosta amanta de viceprimar Gabitza…acum relatii bune cu Dorel…lucreaza cu alt nume sa nu afle ceilalti care i-au dat Skoda??:))Mai sta in locuinta de la Primarie? Ca doar e venita din Medias tipa si trebuie ajutata.

 5. Maria Muresan Răspunde

  Felicitari pentru organizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Ziua Oraşului Satu Mare 2014. Primarul Dorel Coica a anunţat invitaţii

Primarul Dorel Coica a anunţat, astăzi, câţiva din interpreţii care vor cânta de Ziua Oraşului Satu Mare 2014. Edilul șef...

Închide