Ultima actualizare: azi, 19:34

Locale

Tineretul din Forţa Civică adună cărţi pentru românii din Transnistria şi Moldova

Carti, Nu ArmeOrganizaţia de Tineret şi Studenţi Forţa Civică a demarat o campanie naţională prin care colectează carţi în limba română. Acestea sunt destinate copiilor români din Transnistria şi Republica Moldova.

Campaniei “Carti,NU Arme” i s-au alăturat şi tinerii din Organizaţia de Tineret şi Studenţi Forta Civică Satu Mare. Acţiunea se desfăşoară în perioada 31 martie – 2 aprilie 2014.

Toti satmărenii care doresc ca şi românii de peste Prut şi din alte zone rupte de ţara mamă să poată avea acces la cultură în limba lor maternă sunt invitaţi să se alăture demersului FC. Colectarea cărţilor se face la sediul partidului Forţa Civică, situat în Satu Mare, strada Vasile Lucaciu nr.3, între orele 9.00 si 17.00.

„Identitatea românilor din Transnistria este în pericol. Rusofonii vor să închidă şcolile româneşti. Alaturaţi-vă iniţiativei noastre, donaţi o carte pentru copiii români de acolo! Să le arătăm că suntem cu inima lângă ei”, a spus Mihai Huzau, prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Naţionale de Tineret şi Studenţi Forţa Civică

 Sursa: Forţa Civică

5 comentarii

 1. Adi Cozma Răspunde

  Fantome de organizatii de tineret 🙂 cinci oameni adunati intr-o haita, deja e organizatie!

 2. satmarean 500 Răspunde

  Laudabila actiune,buna idee. Oare tineretul psd,ce carti o sa le trimita? Cred ca mai au o duzina despre viata si activitatea tov. ceasca ceausescu,sau ceva din activitatea de tradator a lui iliescu,ori poate o carte scrisa din inchisoare de tov. nastase. Faptul ca scrieti in numele lui Adrian Cozma este tipic o manevra de maniPULAre. RUSINE.A sa nu uit ,in scurt timp vor aparea niste volume scrise de tov. dragnea pe tema cum sa ajungi milionar in euro ,fiind bugetar. Se strange latul.

  • Vasile Răspunde

   Tineretul PSD a facut o astfel de actiune de donare de carti anul trecut, iar beneficiari au fost elevii unei scoli din Satu Mare, care si-au completat astfel biblioteca din cadrul scolii. Probabil ca esti mai tinerel si nu stii decat ce ti se spune.

 3. ROMAN Răspunde

  Frumos, dati si un nr de telefon unde va putem gasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.