Ultima actualizare: azi, 12:26

Publicitate

Analize gratuite la Clinica Gynoprax

gynopraxLa maternitatea privată Gynoprax din Satu Mare, puteți beneficia de analize gratuite în punctul de colectare al laboratorului clinicii. Pacienții pot beneficia de gratuitate la o gamă largă de analize de sânge și ecografie abdominală.

Orice pacient care merge la recepția clinicii cu Cartea de Identitate și un bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist va beneficia de analize gratuite. Biletul de trimitere are valabilitate de 30 de zile din momentul emiterii lui de către medicul trimițător.

Analizele gratuite sunt disponibile în limita plafonului acordat de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Satu Mare. Pacienţii asiguraţi în sistemul asigurărilor sociale de sănătate pot efectua gratuit în clinica Gynoprax analize de laborator şi investigații de ecografie.

În incinta clinicii Gynoprax funcţionează un Laborator de Analize Medicale, cu circuit deschis, destinat oricărui pacient indiferent de sex, care funcţionează într-o ambianţă plăcută, în care lucrează o echipă de profesionişti.

Clinica Gynoprax este situată în Satu Mare, pe strada Cardinal Iuliu Hossu nr. 57, telefon 0361.401.010.

ORAR: LUNI-VINERI: 7.30-18.00, recoltări probe: 7.30-11.00, eliberare rezultate: 15.00-18.00.

gynoprax2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.