Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Andra și Alex Velea vor cânta la ”Zilele Comunei Odoreu”

ziua odoreului”Zilele Comunei Odoreu” se vor desfăşura în acest week-end, în zilele de 3 și 4 mai. Organizatorii au invitat interpreți renumiți să încânte locuitorii Odoreului şi nu numai.

În prima zi, în spațiul dedicat manifestării, programul sărbătorii constă în diferite  activități culturale și sportive urmând și recitaluri ale interpreților invitați.  Acțiunile sportive au în program un concurs sportiv desfășurat între orele 10.00- 12.00  și un meci de fotbal „Old Boys”, care va fi jucat de la ora 15.00.

Deschiderea oficială  va începe de la ora 12.30, onorată de reprezentanți ai Primăriei Odoreu și Consiliului Local, organizatori ai acestui eveniment. După deschidere, de la ora 13.00 va avea loc la Căminul Cultural, o masa festivă pentru invitați.

Activitățile culturale încep de la ora 14.00, moment în care pe scenă vor fi premiați elevii performanţi din comună, urmând un program artistic susţinut de elevii Şcolii Gimnaziale, după care între orele 16.30 şi 19.00, pe scenă vor evolua formaţiile şi trupele locale.

Seara, de la ora 19.00, va avea loc concursul de frumuseţe “Miss şi Mister Odoreu 2014”, urmat de recitalurile susţinute de trupa “Metropolis”, de la ora 20.30, trupa “Matyi es a Hegedus” (Ungaria) de la ora 21.00, şi a interpretei Sava Negrean Brudaşcu, de la ora 22.00.  În încheierea programului de sâmbătă, interpretul Alex Velea prin spectacolul și recitalul propriu va încânta locuitorii din Odoreu.

Duminică se continuă sărbătoarea, astfel că între orele 10.00 și 16 .00  în fața sediului Primăriei Odoreu  va debuta cu concursul gastronomic, iar la scenă activităţile cultural-artistice vor fi reluate de la ora 14.00 cu serbarea preşcolarilor şi recitalurile susţinute de trupele locale. De la ora 19.00, trupa “Royal Dance” va susţine un recital de o jumătate de oră după care va avea loc festivitatea de premiere a concursurilor sportive. De la ora 19.45 pe scenă va cânta Ionel Sabău şi formaţia sa, iar de la ora 20.30 trupa maghiară “Desperado”. Între orele 21.30 şi 22.30 pe scenă va evolua Veta Biriş, urmată de cântăreața Andra.

Zilele comunei Odoreu se vor încheia un frumos moment artistic  crea de focurile de artificii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.