Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Angajatul unui restaurant a vrut să păcălească polițiștii

bani-barUn tânăr de 21 de ani a incercat să-şi ascundă furtul şi să inducă în eroare anchetatorii înşcenându-l .

           În dimineaţa zilei de ieri, Bogdan O., din Satu Mare  angajat la un restaurant din municipiu a sesizat poliţiştii despre faptul că în cursul nopţii persoane necunoscute au pătruns în restaurant pe uşa din spatele localului şi au sustras suma de 860 lei şi unitatea centrală a sistemului de supraveghere.

        Anchetatorii au efectuat investigaţii şi i-au demascat planurile tânărului, stabilind  împrejurările în care au fost sustraşi banii şi aparatura. Astfel, au stabilit că duminică seara când tânărul a ieşit din serviciu a sustras suma de 600 lei, apoi înainte de plecare a lăsat deschisă uşa situată în spatele localului pentru ca în timpul nopţii să revină şi să sustragă suma de 260 lei şi unitatea centrală a sistemului de supraveghere  pentru a nu putea fi depistat cu ajutorul camerelor de supraveghere , iar dimineaţa a sesizat poliţiştii despre faptul că banii au fost sustraşi de persoane necunoscute. Prejudiciul cauzat de acesta este de aproximativ 1200 lei , întrucât diferenţa a sustras-o în altă zi în cursul lunii martie.

        Chiar dacă a încercat să inducă în eroare anchetatorii, tânărul nu a scăpat de vigilenţa acestora, iar acum este cercetat în stare de libertate pentru furt calificat. Cercetările continuă în cauză pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.