Ultima actualizare: azi, 12:25
Locale

Copiii de la Casa de Tip Familial “Orhideea” din Răteşti în vizită la Prefectură

intalnire copii ratesti 16.04.2014Copiii de la Casa de Tip Familial “Orhideea” din localitatea Răteşti, comuna Beltiug, alături de coordonatorul lor, Riebel Ileana au fost astăzi, 16 aprilie 2014, oaspeţii Instituţiei Prefectului Satu Mare.

Prefectul Eugeniu Avram, subprefectul Altfatter Tamas, directorul de cancelarie Raul Băbţan alături de şefii serviciilor din cadrul Instituţiei Prefectului le-au transmis tinerilor Sărbători binecuvântate şi le-au dăruit dulciuri, cu prilejul Sărbătorilor Pascale.

După întâlnirea emoţionantă dintre copii şi reprezentanţii Instituţiei Prefectului, tinerii au fost invitaţi la cinema, unde  au vizionat un film animat.

Bucuria revederii a fost reciprocă datorită faptului că Instituţia Prefectului este de trei ani părintele spiritual al celor 11 copii din Casa de Tip Familial “Orhideea” din Răteşti.

La sfârşitul anului trecut, la iniţiativa prefectului Eugeniu Avram fiecare instituţie deconcentrată a ales să devină părinte spiritual pentru copii şi tinerii din centrele de plasament ale judeţului Satu Mare.

Sursa: Prefectura Satu Mare

Un comentariu

  1. satmarean Răspunde

    Felicitari,domnule prefect Avram,pentru tot ce faceti pentru acesti copii minunati! Sunteti un exemplu frumos, un parinte bun pentru toti copiii de la Orhideea !…Felicitari pentru gestul dv plin de omenie si generozitate!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.