Ultima actualizare: ieri, 20:11
Locale

Delegaţie sătmăreană, în vizită de lucru în Germania

Dorel Coica, Dan Stegerean (4)La invitaţia cetăţeanului de onoare  Helmut Berner o delegaţie formată din conducerea Primăriei Satu Mare, conducerea Apaserv şi Forumul Democrat German Satu Mare a efectuat o vizită de lucru în Germania. Detalii despre vizită au fost prezentate astăzi într-o conferinţă de presă de către primarul Dorel Coica şi ceilalţi participanţi, scopul fiind de a întări relaţiile româno-germane.

Astfel, a fost vizitată una dintre cele mai moderne staţii de epurare din Germania, din oraşul Ulm, dar şi unele proiecte sociale.

Primarul a rămas impresionat de o grădiniţă la care învaţă împreună copii cu şi fără dizabilităţi, el intenţionând că construiască o astfel de unitate şi în Satu Mare, în condiţiile în care este realizată din lemn şi nu implică foarte multe costuri.

De asemenea, primarul a anunţat că a mai avut o întâlnire cu un investitor italian care doreşte să realizeze o fabrică de prelucrat material plastic în Satu Mare, creând astfel aproximativ 40 de locuri de muncă.

3 comentarii

  1. sm Răspunde

    Omu span este idiot ,asta nu vede cum a ajuns orasu,praf peste tot ,drumuri distruse ,parcuri murdare ,oameni disperati fara locuri de munca,iar el ne fraiereste cu stiri prin presa cu ce v-a face,nu ii este rusine DEMISIA…

  2. pupi Răspunde

    Vizita de lucru a fost la un SPA de 5 stelepe banii nostri speram ca ANI sa faca insfarsit dreptate..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Aparţinătorii beneficiarilor, îngrijoraţi de soarta Căminului de Argint din Viile Satu Mare

O nouă întâlnire tensionată s-a consumat astăzi la centrul rezidenţial Căminul de Argint din Viile Satu Mare, instituţia aflată în...

Închide