Ultima actualizare: azi, 21:18
Locale

Jandarmii au intervenit pentru aplanarea mai multor scandaluri

scandal jandarmiDe Paşte, pe fondul consumului excesiv de alcool, mai mulţi cetăţeni au provocat scandaluri în judeţ.

Jandarmii sătmăreni desfăşoară în permanenţă misiuni de asigurare şi restabilire a ordinii şi liniştii publice pentru prevenirea infracţionalităţii şi stabilirea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

De sărbători, jandarmii sătmăreni au fost solicitaţi să intervivă pentru aplanarea mai multor conflicte izbucnite în localităţile din judeţul Satu Mare. De exemplu, luni, 21 aprilie a.c, în jurul orei 15.00,  jandarmii au fost solicitaţi, să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit pe strada Tătăreştiului din  localitatea Viile Satu Mare.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au procedat la aplanarea conflictului izbucnit şi la  identificarea celor implicaţi în scandal. Conflictul a izbucnit pe fondul consumului excesiv de alcool şi a unor neînţelegeri mai vechi. Astfel, trei bărbaţi au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 600 de lei.

Şi la Tătăreşti jandarmii au fost solicitaţi, să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit, contex în care un alt bărbat a fost sancţionat.

Pentru  asigurarea şi menţinerea unui climat de  ordine şi linişte publică pe perioada sărbătorilor pascale, jandarmii au aplicat 29 sancţini contravenţionale dintre care 7 avertismente scrise şi 22 de amenzi în valoare totală de 5150 lei.

Sursa: IJJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Bărbat cu 100 pachete de ţigări de contrabandă, în staţia de autobus

Poliţiştii din Odoreu au desfăşurat o acţiune în vederea depistării persoanelor care comercializează ţigări fără acte de provenienţă. În cadrul...

Închide