Ultima actualizare: ieri, 21:32
Locale

Mihai Răzvan Ungureanu se întâlneşte astăzi cu simpatizanţii din Satu Mare

Mihai Răzvan Ungureanu

Mihai Răzvan Ungureanu

Conducerea Forța Civică Satu Mare anunţă că președintele Partidului Forța Civică, Mihai- Răzvan Ungureanu, se va afla astăzi în vizită în județul Satu Mare.

Președintele Forța Civică va fi însoțit în această vizită de către Secretarul General al Partidului Forța Civică, Ștefan Pirpiliu.

Conducerea filialei judeţene invită toți simpatizanții președintelui Mihai Răzvan Ungureanu, cât și a partidului Forța Civică, la o întâlnire cu acesta, la Vila Poesis, sala de conferințe, începând cu orele 17:30.

La această întâlnire vor fi prezenți și candidații Forței Civice Satu Mare pentru alegerile europarlamentare și Colegiul 2 – Deputați, cât și conducerea Forței Civice Satu Mare.

Sursa: FC Satu Mare

10 comentarii

 1. Babasescu Răspunde

  Babasan, candidat pe colegiul 2. Omul cu chip de miel si comportament de hiena. TRASEIST POLITIC cum nu s-a mai văzut in Satmar: membru PRM, PDL si FC, plus târcoale pe la PMP, PNȚCD , într-un an si jumatate.
  Ungureanu, cu oameni ca el vrei sa ne convingi? !!!
  Parca ai fost șef la serviciile secrete! Intreaba-i pe cei de la DIICOT, nu au nimic sa-ti spună?!

  • gaboru local Răspunde

   Va temeti de Sergiu, e singurul pe care nu a putut Puscas si Govor sa-l cumpere.

 2. Macedon Alexandru Răspunde

  Colegi dmn.MRU sunt persoane tinere,cu potential si initiative,poate cu ei vom trece peste aceste zile negre,multa bafta MRU si FC

 3. Alex Răspunde

  Colegi dmn.MRU sunt persoane tinere,cu potential si initiative,poate cu ei vom trece peste aceste zile negre,multa bafta MRU si FC

 4. dorin Răspunde

  Va asteptam si la Baia Mare domnule Ungureanu! Baia Mare este alaturi de dvs! Mult Succes domnule Ungureanu!

  • Fuctionar public Răspunde

   Presedintele Forței Civice Satu Mare, George Filip, l-a lovit cu pumnul în faţă pe subprefectul Cristian Sasu pentru ca ………….. rezolva nevasta.

 5. Luiza Elena Răspunde

  Doar cu o echipa tanara si reprezentanti capabili sa schimbe ce altii au stricat putem trece peste perioada asta.Cei de la FC sunt oamenii nostrii de viitor,impreuna cu dmn MRU

 6. George Todorovici Răspunde

  va asteptam cu bratele deschise si aici la noi la timisoara…consideram ca sunteti o alternativa competenta la aceasta clasa politica invechita si hoata.

 7. groza Răspunde

  adica o sa va intilniti singur :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Prefectura Satu Mare caută președinți și locțiitori de secții de votare în Colegiul 2

Persoanele care doresc să participe, în calitate de preşedinte sau locţiitor al preşedintelui secţiilor de votare, pentru alegerile parţiale parlamentare...

Închide