Ultima actualizare: azi, 23:21
Locale

Peste 130 de persoane și-au găsit locuri de muncă la bursa din Negrești Oaș

bursa-locuri-de-munca-absolventi-(7)Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare în colaborare cu Primăria Negrești Oaş au organizat astăzi Bursa locurilor de muncă.

Evenimentul a avut loc în sala mare a Primăriei orașului Negrești Oaș, unde au participat și oferit locuri de muncă un număr de 11 agenți economici, din totalul de 27 de agenți economici care au fost contactați în vederea ofertei de locuri de muncă.

Au participat la bursă 380 de persoane în căutarea unui loc de muncă din care au fost selectate în vederea angajării un număr de 136 de persoane iar 8 persoane au fost încadrate pe loc.

Oferta de locuri de muncă o regăsim în următoarele domenii de activitate: construcții, industrie ușoară, comerț, asigurări, operatori mase plastice, muncitori necalificați. Totalul locurilor de muncă oferite a fost de 230.

La deschiderea bursei au fost prezenți oficialitățile primăriei, membrii Consiliului Consultativ ai AJOFM Satu Mare, conducerea agenției precum și colaboratori ai Serviciului Public de Ocupare.

Directorul executiv Marcel Marușca și directorul executiv Simona Dersidan al AJOFM Satu Mare au apreciat interesul firmelor din zona Oaș pentru această acțiune, specificând faptul că va organiza asemenea burse ori de câte ori piața muncii o cere în această localitate.

Un comentariu

  1. Alex Răspunde

    Simona Dersidan!!fosta Tulbure,o doamne o prostuta!a ajuns directoare=??????????????????IOI MAREI PUTEREA PARTIDULUI!!!!!!!CA MINTE NU ARE!!Romani destepti fugitiii ca in Romania nu e scapare!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
machiaj de zi, Alina Marchis
Alina Marchiș: Machiajul de zi… “masca de fiecare zi”

Machiajul are menirea de a înfrumuseța prin mijloace subtile fizionomia fiecăruia, îmbunătățind condiția tenului și de a reliefa cele mai...

Închide