Ultima actualizare: ieri, 22:20

Locale

Petrică Mureșan și Văru’ Săndel cântă la Festivalul Vinului

festivalul vinuluiSâmbătă și duminică, 12 respectiv 13 aprilie 2014 toți sătmărenii vin la vin cu bucurie! Județul Satu Mare și Consiliul Județean vă invită la “Festivalul Vinului”!

În perioada 07.04.2014 – 08.04.2014, în sala de protocol a Consiliului Judeţean Satu Mare a avut loc înscrierea pentru „Concursul Judeţean de Vinuri Nobile”, ajuns la a XI – a ediţie. La concurs participă doar probele de vin medaliate cu aur sau argint la concursurile zonale. Probele înscrise sunt în număr de 91 de la producători din Foieni, Ardud, Orașu Nou, Turulung, Pir, Carei, Ciumești, Halmeu, Beltiug și Dobra. Vineri, 11 aprilie, are loc o preselecție, sâmbătă jurizarea iar de la ora 13:00 deschiderea festivă și premierea câștigătorilor.

Juriul este format din Marian Timofti, președintele Asociației Somelierilor din România, Septimiu Crișan, vicepreședinte și Istvan Pentek, secretar adjunct în cadrul aceleiași asociații, Radu Rizea, specialist viticultură și Horia Hasnaș, redactor la www.vinul.ro.

Sătmărenii participanți pot să își achiziționeze vouchere în valoare de 10 lei pentru a achiziționa vin, mâncare tradițională și mâncare de post de la căsuțele amenajate în Piața 25 Octombrie.

Județul Satu Mare și Consiliul Județean a pregătit pahare personalizate pe care sătmărenii le vor putea achiziționa după degustări.

Programul artistic va fi asigurat sâmbătă începând cu ora 12:00 de Petrică Mureșan și formația, Vasile Coca, formația Majestic și Văru’ Săndel iar duminică începând cu ora 14:00 de elevii Școlii de Arte, Csodaszarvas, Vlad Doroș și George Negrea.  

Sursa: Consiliul Județean Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.