Ultima actualizare: azi, 17:08

Locale

PSD a organizat la Botiz concursul ”Pasul Iepurașului”

paste2La inițiativa Organizației Locale  a PSD Botiz, în acest week-end, a avut loc concursul de alergare ,,Pasul Iepurașului”. Participanții la acest eveniment au fost elevii cu vârsta cuprinsă între 7-15 ani (3 grupe de vârstă, separat fete/băieți) susținuți de pe margine de numeroși suporteri.

Botizenii au dat dovadă, din nou, de un spirit democratic extraordinar, acțiunea având loc datorită susținerii necondiționate a sponsorilor și a participaților.

Dorința de mișcare fizică, de socializare, de competiție a depășit orice barieră. Acest eveniment poate fi considerat și un semnal de alarmă pentru părinți față de condiția fizică a copiilor lor, a rezistenței acestora la efort precum și la capacitatea copiilor de a gestiona o înfrângere. La finalul competiției câștigătorii au primit premii constând în diplome, medalii și iepurași de ciocolată.

Organizatorii au transmis copiilor că această competiție se va desfășura și anul viitor îndemnându-i încă de pe-acum la pregătirea intensă.

La eveniment au participat aproximativ 200 de botizeni, care au apreciat competiția în rândul tinerilor din localitate.

Parteneri ai acestui eveniment au fost, Mircea Govor, președintele PSD Satu Mare, Consiliul Județean Satu Mare, Inspectoratul de Poliție al Jud. Satu Mare, Societatea Civilă Medicală Dr.Coica, profesorul de Ed. Fizică Bogdan Ludovic. Organizația Locala a PSD Botiz urează tuturor botizenilor ,,Sărbători Pascale frumoase, în pace și cu sănătate! “

Sursa: PSD Satu Mare

3 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Este pasul cu care psd-ul va iesi de la guvernare!Ce aveti cu copiii bai psd? Lasati copiii in pace,nu politizati pana si joaca acestor nevinovati!HUUUUUUOOOO!!!!jigodiii!

  2. gigi Răspunde

    de mici recrutati soimii patriei.nu va e rusine ma?numa ceausescu si-a permis sa faca asta,sa batjocoreasca si sa tina copii in soare sa-l aplaude pe el.dar ne mai mira ceva?urmasii pcr-ului sunteti voi,psd-istii.din pacate nu mai traieste ceausesca,ca ala daca v-ar fi vazut cum mintiti si cum furati,v-ar fi puscat pe tori.comunisti imputiti.

  3. satmarean Răspunde

    Am zis eu ca urmeaza gradinita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.