Ultima actualizare: azi, 11:47
Locale

Scandal în Turulung. Bărbat amenințat cu armă și spray paralizant

amenintare armaPoliţiştii Secţiei 2 Livada  au fost solicitaţi să aplaneze un conflict în cartierul de rromi din  localitatea Turulung.

Sosiţi la faţa locului poliţiştii au constatat faptul că G. Andrei de 58 de ani împreună cu soţia acestuia, în vârstă de 54 ani, ambii cetăţeni  germani,  au  pătruns fără drept în locuința parții vătămate B. Francisc din localitatea Turulung, în care locuieşte cu familia sa, amenințându-i cu o armă cu aer comprimat calibru 4,5 mm  și cu un  spray  paralizant, pe motivul unor neînţelegeri mai vechi.

Poliţiştii au stabilit faptul că G. Andrei deţine fără drept arma neletală din categoria celor supuse autorizării si faptul ca a fost adusă din Germania în urma cu 3 ani.

Susnumitul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare, nerespectarea regimului armelor și muniţiilor şi contrabandă cu arme în formă calificată.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Minoră bătută de propria mamă. Fetița a ajuns la spital

În data de 24 aprilie, poliţiştii Poliţiei oraşului  Livada au fost sesizați telefonic prin Serviciul Apeluri de Urgenţă 112 despre...

Închide