Ultima actualizare: ieri, 22:07
Locale

Se caută preşedinţi şi locţiitori de secţii de votare în Colegiul 2. 14 candidaţi pe 56 de locuri

pregatiri alegeri (11)Prefectul Eugeniu Avram a făcut astăzi un apel sătmărenilor să se înscrie pentru funcţiile de preşedinţi sau locţiitori de secţii de votare pentru alegerile parlamentare parţiale din colegiul 2, deocamdată fiind doar 14 persoane înscrise pentru cele 56 de locuri din municipiul Satu Mare.

Dacă la nivelul comunelor din colegiul 2 nu sunt probleme deosebite, la cele 28 de secţii din municipiul Satu Mare lucrurile nu sunt prea încurajatoare. Conform datelor prezentate astăzi la o şedinţă cu primarii din acest colegiu, pentru cele 28 de secţii din municipiu ar fi nevoie de 56 de persoane pentru funcţiile de preşedinte sau locţiitor de secţie de votare, la care ar mai trebui adăugate cel puţin o persoană de rezervă.

Doritorii trebuie să aibă cel puţin studii medii şi să nu facă parte din nici un partid politic. 

pregatiri alegeri (7)

Un comentariu

  1. dr. Ciomu Răspunde

    Iata, asta este rodul actiunilor politicului asupra celor care, pana nu cu multa vreme inainte, se bateau (la figurat, bineinteles) pentru in loc de presedinte sau vicepresedinte de sectie de votare.
    Spun de rodul actiunii politice, pentru ca, cei care au fost presedinti si vicepresedinti trebuiau sa fie cu adevarat independenti de clasa politica, dar pe multi se punea, totusi presiune politica, iar acum, cand astfel de presedinti au ajuns sa fie cercetati si condamnati pentru „aranjamente”, inghesuiala nu mai e mare pentru astfel de posturi….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Trenul Satu Mare – București a întârziat trei ore din cauza grevei spontane

Protestul spontan al angajaților CFR  Mișcarea Comercială la nivel național s-a desfășurat astăzi între orele 7 și 9. În acest...

Închide