Ultima actualizare: azi, 10:17
DRM
King of Helluland Orient Expres - Terra Nova
Locale

Supreme Best in Show la CACIB 2014 Satu Mare – Terra Nova (Galerie FOTO)

King of Helluland Orient Expres - Terra Nova

King of Helluland Orient Expres – Terra Nova

Expoziția internațională de câini CACIB 2014 Satu Mare s-a încheiat în această după-amiază, fiind desemnat Supreme Best in Show dar și cel mai frumos patruped din Satu Mare, un Teckel cu păr sârmos care  aparține sătmăreanului Bonea Erik.

În cea de-a doua zi, la International Dog Show Satu Mare au participat 755 exemplare de câini. Ultima zi a expoziției a avut succes, a avut parte de vreme însorită, mult public și competiții finale, atât pe grupe de câini cât și Supreme Best in Show. La International Dog Show 2014, juriul a fost format din 13 arbitri internaționali, renumiți din opt țări.

La fel ca și în prima zi de campionat, și azi s-au desfășurat concursurile de Best Junior Handler, competiție la care s-au înscris nouă tinere, câștigătoarea fiind cea care a prezentat în ring un exemplar din rasa Golden Retriver. Concursul Perechilor a fost câștigat de o pereche de Ciobănesc Carpatin, iar concursul pe grupuri de creștere a fost câștigat de un grup din rasa Bullmastiff. Cel mai frumos ciobănesc românesc a fost câștigată tot de Ciobănescul Românesc Carpatin.

Cel mai frumos câine din Satu Mare a fost desemnat un exemplar minunat din rasa Teckel cu păr sârmos care aparține sătmăreanului Bonea Erik.

Rasele de câini câștigătoare în Best in Show CACIB, ziua 2, pe grupe, au fost: Grupa1, a ciobăneștilor – Ciobănesc Australian, Grupa 2, a câinilor utilitari – Terra Nova, Grupa 3, a terrierilor – Amstaff, Grupa 4, a teckelilor – Miniature Teckel cu păr sârmos, Grupa 5, a câinilor nordici – Malamutul de Alaska, Grupa 6, a copoilor – Beagle, Grupa 7 – Setter Irlandez, Grupa 8 – Golden Retriver, Grupa 9 – Pudel, Grupa 10 – Irish Wolfhound.

Best in Show Baby a fost desemnat un exemplar din rasa Terra Nova, câinele fiind din Satu Mare. Titlul de Best in Show Puppy a fost acordat unui Brac Italian.

Best Junior la International Dog Show 2014 a fost câștigat de un extraordinar exemplar din rasa Schnauzer uriaș, iar Best in Show Veteran a fost desemnat un Schnauzer pitic sare și piper.

La categoria Cel mai frumos câine al zilei de azi de la International Dog Show au intrat în competiție toți câinii situați pe locurile I din grupe, iar câștigător a fost declarat exemplarul din rasa Terra Nova.

Astfel, la Supreme Best in Show au intrat în competiție cei mai frumoși câini din expozițiile din cele două zile. Doctorul Molnar Zsolt a arbitrat Supreme Best in Show, i-a lăsat pe concurenți să aștepte puțin, a părăsit ringul ca să se întoarcă apoi în câteva minute cu o fotografie înrămată anunțând astfel că titlul de ”Cel mai frumos câine al expoziției din Satu Mare” este câștigat de exemplarul din rasa Terra Nova.

Câinele se numește King of Helluland Orient Expres, are vârsta de 2,5 ani, aparține lui Otton Fantur din Slovacia și trăiește la Budapesta sub îngrijirea handlerului Maroti Gabor.

 

3 comentarii

  1. Schlezinger Cristina Răspunde

    sunt superbi toti felicitari cistigatorului

  2. Amalia Răspunde

    Multumim PORTALSM pentru pozele prezentate!

  3. BELCANDO Răspunde

    Nice dogs 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale, Lumea animalelor
Sătmăreni la lansarea candidaţilor PSD pentru europarlamentare

Conducerea PSD Satu Mare a participat în acest sfarsit de saptamana la lansarea candidaţilor PSD-UNPR-PC pentru Parlamentul European. Odata cu...

Închide