Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Trei persoane rănite în accidente de circulaţie petrecute în week-end

accident

accident

Poliţiştii rutieri au intervenit la 3 accidente de circulaţie care au avut loc  în acest sfârşit de săptămână.

        Vineri poliţiştii rutieri sătmăreni au intervenit la un accident care s-a produs pe bulebardul Traian din municipiu. O tânără de 28 de ani a condus autoturismul marca Fiat, iar pe fondul neacordării priorităţii de trecere la punerea în mişcare de pe loc, a accidentat o femeie de 48 de ani, care conducea regulamentar mopedul marca Aprilia. Victima a  fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare unde s-a stabilit că a suferit o fractură. Cele 2 conducătoare au fost testate cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

          Conducătoarea auto vinovată este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

          Poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre faptul că pe raza localităţii Lipău s-a produs un accident de circulaţie. Deplasându-se la faţa locului oamenii legii au stabilit că evenimentul s-a produs în următoarele împrejurări: o fetiţă în vârstă de 10 ani s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure şi a fost accidentată uşor de o pensionară , în vârstă de 61 de ani, care conducea regulamentar un autoturism marca VW. Fetiţa a fost transportată la Spitalul Judeţean pentru a i se acorda îngrijiri medicale, nefiind necesară rămânerea sub supraveghere medicală.  Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, de asemenea i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

          Sâmbătă seara poliţiştii rutieri negreşteni s-au deplasat la faţa locului unui eveniment rutier produs în zona localităţii Huta Certeze. O femeie de 33 de ani, din judeţul Maramureş a fost accidentată uşor de un autoturism condus de un bărbat, care în dreptul cabanei Sâmbra Oilor a efectuat manevra de întoarcere, moment în care a accidentat-o pe femeie care se afla în calitate de pieton pe marginea părţii carosabile. Imediat după producerea evenimentului conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, părăsind locul evenimentului fără încuviinţarea poliţiştilor. Acesta a fost identificat şi prins după aproximativ o oră, timp în care a consumat băuturi alcoolice.  Vasile M, de 27 de ani, a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Şoferul este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Sursa: Poliția Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.