Ultima actualizare: azi, 16:06
Locale

Antonescu nu s-a aşteptat la trecerea lui Silaghi la PSD. „Poate fi cel mult un transfug”

Crin Antonescu, Ovidiu Silaghi

Crin Antonescu, Ovidiu Silaghi

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat la Realitatea TV că nu s-a aşteptat la trecerea lui Ovidiu SIlaghi la PSD şi că acesta poate fi cel mult un transfug.

Cu domnul Silaghi avem o situaţie specială. Acest mic şi trist caz. Domnul Silaghi a dorit să candideze, şi organizaţia din Satu Mare l-a propus, la aceste alegerile parţiale. PNL l-a desemnat candidat oficial, ca să aflu azi că domnul Silaghi s-a înscris la PSD şi ca să aflu de la domnul Ponta că e un gest ca un parlamentar etnic român să iasă în acel colegiu. Voi lămuri chestiunea cu domnul Silaghi. Eu nu am discutat cu el despre această intenţie şi recunosc că nu m-am aşteptat. Domnul Silaghi era, este încă, până văd o hârtie, vicepreşedinte al partidului, nu mă aşteptam la aşa ceva. De aici şi până la a interpreta domnul Ponta că PNL abia aşteaptă să se întoarcă în braţele sale e o distanţă foarte mare. Domnul Silaghi poate fi cel mult încă un transfug, aşa cum a fost şi domnul Tăriceanu şi încă doi parlamentari“, a spus Antonescu.

2 comentarii

  1. Discordia Răspunde

    Vrea neaparat la putere si la anul.Un mare corupt!

  2. sergi Răspunde

    pronosticuri…..
    http://www….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ponta: Ovidiu Silaghi se va înscrie în PSD

Premierul Victor Ponta a declarat astăzi la mitingul de lansare a candidaturii Gabrielei Szabo pentru un post de deputat că...

Închide