Ultima actualizare: ieri, 21:24
Locale

Bărbat împușcat accidental la vânătoare

vanatoareLuni, în jurul orei 23,00 poliţiştii din cadrul Serviciului Arme , Explozivi şi Substanţe Periculoase au fost sesizaţi despre faptul că pe raza localităţii Baba Novac a avut loc un incident.

În urma verificărilor efectuate oamenii legii au stabilit că pe fondul de vânătoare Terebeşti , a avut loc o vânătoare organizată legal la care au participat trei bărbaţi, iar deplasarea în teren au efectuat-o cu autoturismul marca Suzuki .

După ce vânătoarea s-a încheiat, unul dintre participanţi a manevrat arma în portbagajul autoturismului care s-a descărcat rănindu-l pe Gheorghe C., un alt participant la vânătoare care se afla în apropierea autoturismului.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare cu diagnosticul plagă prin împuşcare, unde s-a stabilit că nu i-au fost afectate zonele vitale. Din fericire în urma incidentului bărbatul a fost rănit uşor. Arma de vânătoare a fost ridicată în vederea expetizării.

Cercetările continuă în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Elevă a Liceului de Arte, accidentată grav pe trecerea de pietoni

Ieri, în jurul orei 09,53, poliţiştii rutieri sătmăreni au fost solicitaţi să intervină la un accident produs în piaţa Jean...

Închide