Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Doi bărbați identificați pentru furturi din locuințe

furturi din locuinte, Negresti OasLuni dimineaţa poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi de Istvan C. din localitatea Viile Satu Mare despre faptul că în timpul nopţii persoane necunoscute au pătruns în apartamentul pe care îl deţine pe strada Ostrovului din municipiu şi au sustras bunuri.

Poliţiştii au desfăşurat activităţi de identificare şi prindere a autorilor, iar în cursul zilei de ieri l-au identificat pe Andrei V, în vârstă de 33 de ani, din Satu Mare, care în noaptea de luni spre marţi a pătruns în apartamentul părţii vătămate de unde ar fi sustras bunuri electrocasnice şi lenjerii de pat .

Ieri, în jurul prânzului, un sătmărean a sesizat poliţiştii despre faptul că a surprins o persoană de sex masculin care sustrăgea bunuri din cabana de vacanţă pe care o deţine pe strada Amaţului din municipiu. La faţa locului poliţiştii au identificat persoana , un bărbat în vârstă de 52 de ani, care a sustras bunurile din imobilul părţii vătămate.

În ambele cazuri se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cei 2 fiind cercetaţi în stare de libertate.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.