Ultima actualizare: azi, 14:25

Locale

Femeie de 51 de ani tâlhărită și agresată

bataiePolițiștii din cadrul Secției 7 Carei au fost sesizați ieri de către o localnică din Lucăceni despre faptul că o persoană necunoscută de sex masculin a pătruns în locuința sa și ar fi agresat-o.          

Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, iar în urma discuţiilor purtate cu reclamanta au stabilit faptul că, în timp ce femeia se afla în stradă, în faţa locuinţei sale a observat un bărbat, care i-a pătruns în locuinţă, pe uşa închisă dar neasigurată. Femeia a intrat imediat în locuinţă şi i-a cerut acestuia să părăsească imobilul, bărbatul a refuzat îmbrâncind-o pe femeie, apoi s-a deplasat în altă încăpere a locuinţei de unde a sustras o tabletă. La ieşirea din locuinţă bărbatul a îmbrâncit-o din nou pe proprietară, când aceasta a încercat să-l oprească. Poliţiştii au stabilit că persoana de sex masculin a fugit prin grădina gospodăriei. S-au desfăşurat activităţi pentru identificarea şi prinderea bărbatului, poliţiştii reuşind la scurt timp prinderea acestuia deşi bărbatul a încercat se sustragă răspunderii penale.

Bănuitul în acest caz este un tânăr de 23 de ani, din localitatea Berveni. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 3000 lei. În urma verificărilor făcute poliţiştii au găsit tableta într-o fântână din apropierea locuinţei părţii vătămate.

Tânărul este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

 Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.