Ultima actualizare: azi, 20:06
Locale

Finanțele sătmărene au încasări de 108%

Mircea Ardelean, Dana Godja (7)Administrația Județeană a Finanțelor Publice Satu Mare (AJFP) a prezentat astăzi în conferință de presă gradul de realizare a programului de încasări pe luna aprilie și pe primele 4 luni ale anului 2014.

Planul de încasări a veniturilor bugetare la sfârșitul lunii aprilie  a depășit 8,35 procente, respectiv 108,35 %, ceea ce reprezintă un plus de 6,9 milioane lei, iar totalul pe cele patru luni fiind un plus de 21,8 milioane lei, reprezentând îndeplinirea planului de încasări de 106,95%.

Pe luna aprilie AJFP se situează pe un merituos loc 14 pentru îndeplinirea planului de peste 100% și locul 3 pe regiune.

 

 

5 comentarii

 1. economist Răspunde

  domnule Ardelean, aveti mari probleme cu felul in care se comporta angajatele cu cei ce mergem acolo cu probleme de serviciu, probleme financiare, DECLARATII , parca e responsabilitatea angajatilor dvs, pt asta primesc salar, nu ca sa ne arate mutrele acre, mereu nervoase !!!!!

 2. unu Răspunde

  Pana la 1500 la suta mai aveti! Ca sa platesti impozite cu tragere de inima,trebuie ca si statul sa ne ofere noua ceva. Ce ne ofera noua acest stat,dar acest judet? Nimica,doar delepidari,licitatii trucate,drumuri asfaltate doar pe hartie,scoli insalubre,taxe marite, accize,furturi din bani publici,lipsa de locuri de munca pt. orice categorie de oameni etc! Atunci stai si te intrebi, de ce sa platim aceste impozite si taxe,doar pt. ca unii functionari publici sa se laude cu incasari record pe spatele tot mai garbovit a populatiei! Ar trebui sa se faca o nesupunere civica si poporul sa nu plateascva nici un ban pana nu se schimba atitudinea oficialilor fata de oameni!Atunci sa vedem laude si cine mai vrea la stat!

 3. conta Răspunde

  Cred ca atunci cind se intra la MORGA nu e o atmosfera atit de FUNEBRA ca si atunci cind intri in birourile de la finante. Daca angajatii de la finante sint mereu nervosi de ce nu pleaca in alta parte???? ca sint atitia economisti care ar dori sa lucreze la finante dar n-au looc de pilosii mereu bosumflati???

  • Hane Răspunde

   Fiindca oriunde altundeva ar trebui sa si lucreze, nu numai sa incaseze salarul … Sunt foarte mult privati, care nici nu angajeaza fosti bugetari, spunand lor nu le place munca…

 4. satmarean 2014 Răspunde

  Cine este persoana cu capita-n cap? Una din cele care este platita din banii nostrii ca sa se hlizeasca? Femeile de afaceri lucreaza 12-15 ore pe zi,nu au timp sa se arate la astfel de momente tragicomice,care nu au alt scop decat acela de a face campanie electorala psd si tov. director ardelean! Parca sunt banii lor truditi cu transpiratie! JENANT! JOS psd!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
PrimaGym Satu Mare și 50 de iubitori de bodyART prezenți la Convenția Internațională Fitbalance din Budapesta

PrimaGYM Satu Mare reprezentând școala de bodyART din România, a participat în acest week-end la Convenția Internațională de Fitness Fitbalance...

Închide