Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Glamour Fasion Days s-a deschis la Grand Mall Satu Mare

Glamour Fashion Days (19)Deschiderea oficială a evenimentului ”Glamour Fasion Days” a avut loc astăzi la Grand Mall Satu Mare. Cei mai renumiți designeri si producători sătmăreni și-au expus creațiile si produsele vestimentare.

Evenimentul dedicat modei  a fost deschis  de către designerul Alena Ignătescu în prezența viceprimarului Radu Roca și managerui Grand Mall Marius Crișan.

”Felicit Centrul de Excelență ”Confecții Satu Mare” care împreună cu Asociatia “Transilvanian Designers” au reușit să promoveze industria confecțiilor la nivel de municipiu și județ, dedicată special elevilor și absolvenților sătmăreni”, a declarat Radu Roca.

Designerii Alena Ignătescu, Anca Tomșa, Cristina Păcurar, Georgia Ciontoș, Monica,Ștrango, Zita Pop, Zsolt Popa își vor prezenta creațiile vestimentare în prezentarea de modă care va avea loc astăzi începând cu ora 19.00.

Prezentările de modă sunt adresate celor care își doresc rochii si ținute vestimentare pentru banchet, aniversari, majorate şi evenimente deosebite.

Publicul sătmărean este așteptat să participe la acest evenimentul onorat de renumiți designeri  precum și de producătorii sătmăreni care își expun produsele vestimentare spre vânzare. Între orele 10 .00 și 15.00 vineri și sâmbătă va avea loc expoziția cu vânzare iar de la ora 19.00 prezentarea de modă. Intrarea este liberă.

Evenimentul este organizat de Asociația “Transilvanian Designers” cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare si Grand Mall Satu Mare.

 

 

 

 

 

Un comentariu

  1. clara Răspunde

    Am fost azi acolo si nimeni nu stia sa spuna unde e expozitie, nu exista nici macar un afis pe care sa scrie la ce etaj, unde anume, SLABA ORGANIZARE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.