Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Mai mulţi hoţi prinşi de poliţiştii sătmăreni

furtPatru persoane dintre care doi minori au fost identificate şi prinse ieri după ce au sustras diferite bunuri.

Ieri după-amiază poliţiştii Secţiei 7 Carei au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către un localnic din Moftin despre faptul că, în timpul zilei acesta a observat un tânăr care avea asupra sa diferite obiecte. Poliţiştii au efectuat verificări şi au stabilit identitatea tânărului, Gheorghe M. , de 28 de ani. Au reuşit prinderea acestuia şi au stabilit faptul că ar fi sustras un motofierăstru mecanic, un flex şi o coasă mecanică din locuinţa unui sătean din Moftin. Prejudiciul cauzat este de 2000 lei, a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Un alt caz a fost semnalat poliţiştilor sătmăreni luni, de către un agent de pază a unui Hipermarket situat pe strada Careiului din municipiu, care a sesizat faptul că ar fi prins un tânăr care avea asupra lui un obiect  din incinta hipermarketului. Oamenii legii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit identitatea acestuia, Zoltan S. , de 22 de ani, din Satu Mare. Totodată au stabilit că acesta ar fi sustras un telefon mobil , cauzând un prejudiciu de 1000 lei. Prejudiciul a fost recuperat.

În cursul serii de ieri poliţiştii sătmăreni au fost solicitaţi la un magazin alimentar unde agentul de pază a  găsit două persoane care aveau asupra lor bunuri din incinta magazinului, pe care nu le–au achitat. La faţa locului oamenii legii au stabilit faptul că cei 2 tineri sunt minori de respectiv 16 şi 17 ani şi ar fi sustras bunuri alimentare din incinta magazinului.

În toate cazurile menţionate au fost întocmite dosare penale, persoanele fiind cercetate în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.