Ultima actualizare: azi, 12:11

Nagy Szabolcs
Locale

Nagy Szabolcs: Această campanie este cea mai absurdă comedie de jocuri politice din istoria Sătmarului (interviu)

Nagy SzabolcsNagy Szabolcs, candidatul UDMR pentru alegerile parlamentare parţiale din Colegiul 2, a dat un scurt interviu prin care se prezintă în faţa sătmărenilor şi-şi spune impresiile despre această campanie electorală.

Despre Nagy Szabolcs:
Este sătmărean: Cunoaște orașul, județul, întreaga familie îi provine din zona noastră: nimic nu poate fi mai puternic decât rădăcinile sătmărene.
Este un om simplu: Nu are vile nici în țară nici în țări exotice, nu are în casă cameră “fără semnal”. Locuiește cu familia într-un apartament de trei camere în Micro 16.
Are experiență: ca membru marcant al echipei președintelui Consiliului Judeţean Csehi Árpád, a contribuit serios la succesul proiectelor pe plan județean, fiind de ajuns să amintim doar construirea Unității de Primire de Urgențe sau reabilitarea Castelului Károlyi din Carei.
Este tânăr: el cunoaște cel mai bine problemele tinerilor, a tinerilor căsătoriti, știe ce are de făcut în acest domeniu, pentru viitorul copiilor noștri.
Este cinstit: fără dosare, fără conturi în străinătate, fără probleme cu justiția. Nu se duce în Parlament pentu imunitate.
Devotat: respectă valorile și votul locuitorilor din zonă. Nu va părăsi colegiul pentru un loc călduț in Parlamentul European sau in Guvern.

PortalSM: Cine este Nagy Szabolcs?
Nagy Szabolcs:
Tânăr. Cinstit. DeVotat. 

Cum a reușit un tânăr de 30 de ani să convingă membrii UDMR că el este cel mai potrivit candidat pentru alegerile parlamentare parțiale?
Nagy Szabolcs: La noi nu se fac presiuni din centru, nu sosesc președinți cu parașuta pentru a susține pe cineva, există o procedură democratică. A fost un vot democratic din partea Biroului Permanent Satu Mare. Au fost mai mulți candidați, iar eu am primit încrederea majorității.

Sunteți acuzat că partidul pe care-l reprezentați a făcut o înțelegere cu PSD. Explicați de ce nu este înscrisă sigla UDMR în această campanie electorală. Punctual cine este vinovatul?
Nagy Szabolcs: Un coleg de-al meu din echipă a comis-o din neglijență. Este o greșeală omenească, dar consider că rezultatele acestor alegeri nu depind de siglă. Subliniez încă o dată, la nivel de Satu Mare nu am făcut nicio înțelegere cu PSD sau cu alt partid. Într-adevăr, nu am intrat în războiul bannerelor și al afișelor, deoarece am considerat mai importantă legătura personală cu alegătorii. 

Având în vedere că aveți o experiență în presă dar și în administrație, cum vedeți această campanie electorală ajunsă deja la final?
Nagy Szabolcs: Această campanie este cea mai absurdă comedie de jocuri politice din istoria Sătmarului. Mega-investiții promise fără nici un rezultat, asfaltări în mare grabă, bannere expuse fără autorizație, tururi în centru cu megafoane. Consider că Satu Mare a fost introdus în centrul atenției presei naționale nu din cauza reală ci pentru războaiele dintre partide, pentru a măsura puterea de mobilizare la prezidențiale. Cred că Satu Mare merită mai mult, nu numai circ. Din aceste motive, UDMR nu a intrat în acest război. 

Ce transmiteți sătmărenilor din colegiul 2, indiferent de etnie?
Nagy Szabolcs: Să nu fie orbiți de fanfarele electorale, de promisiuni, de concerte, de conținutul pliantelor sau de diversiunile partidelor. Oricine va merge în București, trebuie să reprezinte județul Satu Mare cu demnitate și să aducă rezultate clare, măsurabile.  Să meargă la vot și să voteze conform conștiinței, pentru ca în viitor să fie mândri de acea decizie! 

12 comentarii

  1. altdemocrat Răspunde

    http://vimeo.com/95674987
    fain presedinte de udmr carei care are retinere pe salar pentru datoriile neplatire si care isi cumpara masina din banii fundatiei de turism careian si care sta in chirie

    • Alegator Răspunde

      Nu-i rusine sa ai datorii, e mult mai mare rusine sa furi banii publici. Dupa acest comentariu eu personal m-am linistit, ca conducatorul UDMR Carei nu se foloseste de forta politica, pentru scopuri personale, acumulare de averi gigantice, precum asta face majoritatea clasei politice din Romania

      • votant Răspunde

        presedintele udmr carei care este si primar sifoneaza banul public modificand hotarari ale CL dupa bunul p[lac la fel cum a facut la asfaltarea drumurilor din carei cand consiliu a aprobat plata la drumconstruct din credit furnizor iar primarul as platit lucrarea a doua zi cu tot cu dobanzile si ratele calculate ce au umflat factura ..numai cu 15 miliarde lei…unde au ajuns acei bani…sau cei platit la marconst marghita pt lucrarile de la monument unde pe 600 mp de dalare a semnat primarul o facura de 245.000 lei noi platita integral cu 3 sapta amni inainte de receptie!
        se foloseste de calitatea de primar pt a plati protocolul la swoboda de la castel si pentru 15 martie si pt szuretibal si isi cumpara masina din banii orasului .
        acesta e presedintele udmr carei falimentaror de firme si cu retinere pe salar pt ca nu plateste impozitele din care ar trebui sa platim medicii si profesorii..

  2. Bálint Răspunde

    Bravo Szabolcs!!! HAJRÁ RMDSZ!!! Meglesz az 🙂

  3. katy Răspunde

    PSD=UDMR;
    presdintele UDMR CAREI are retinere pe salar din 2008 pentru neplata datoriilor din impozitele datorate statului,de miliarde de lei!
    presedintele UDMR carei are fiica pusa de presedinte la tineret UDMR Carei;
    pentru 15 martie se face protocol de 150 de persoana din banii orasului la castel de catre primarie care de ziua nationala nu da nici o cupa de sampanie la veterani!
    UDMR Carei voteaza 6 mii de euro in CL pentru un filmulet de 30 de minute cu castelul si voteaza 405 milioane pt cartile in maghiara ale grofilor iar pentru cartea despre careieni nu da 3000 lei pentru tiparire!
    PSD Carei alaturi de UDMR CAREI voteaza pt discriminarea romanilor!!!

  4. votant Răspunde

    gesturile din filmulet sunt mai degraba de ttzziganok decat de persoana aleasa ca primar…dar pt un presedinte de udmr se accepta

  5. cetatean Răspunde

    S-o trezit domnul nagy sa dea si el un interviu super destept. Campania asta nu l-o vazut nimeni nu l-o auzit nimeni,dar omul nu are nici la cine demonstra ca intradevar poate, udmru voteaza orice. Oare cand se trezeste si electoratu maghiar la realitate?

  6. Alegator 2 Răspunde

    Lasati primarul din Carei, acuma e vorba de SATU MARE si de binele orasului.

  7. votant Răspunde

    va e rusine cu membrul marcant udmr din carei care e presedinte la udmr carei si are din 2008 retinere pe salar pentru miliarde datoriila bugetul de stat???? si mai vorbiti de jocuri murdare chiar voi????

  8. votant Răspunde

    de ce ati sters filmul cu primarii din carei la sedinta de consiliu local???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.