Ultima actualizare: ieri, 21:32
Locale

PDL Satu Mare face campanie europeană

PDL Satu Mare este în campanie europeană zi de zi. PDL are soluții pentru problemele sătmărenilor. PDL are singurul candidat demn pentru sătmăreni: viitorul deputat Ileana Blidar, om serios, profesionist, omul faptelor, nu al vorbelor.

Sunt alături de sătmăreni – eu și întreaga echipă PDL. Nu doar cu vorba, ci și cu fapta.

PDL nu își aduce aminte de sătmăreni numai la alegeri.  

1. Mi-am dat cuvântul oșenilor că voi munci pentru ei și că nu m-au trimis degeaba în Parlament: o lege de la PDL, din Opoziție, ZERO legi de la parlamentarii sătmăreni de la Putere, în primul an de mandat.

Am cele mai multe luări de cuvânt (123), declarații politice (76), propuneri de legi (33), întrebări și interpelări parlamentare (102) în rândul parlamentarilor sătmăreni. PDL Satu Mare este singurul partid sătmărean care a reușit să adopte o lege în Parlament în acest mandat chiar dacă este în Opoziție, spre deosebire de partidele aflate la Putere. Datorită acestor eforturi, astăzi avem o Zi Națională a Adopției. Numai munca în echipă și interesul pentru oameni au făcut ca activitatea mea în Parlamentul României să fie mai bună decât a oricăruia dintre ceilalți parlamentari sătmăreni.

Astăzi vă cer sprijinul pentru a trimite în Parlament un om competent – Ileana Blidar – dedicat trup și suflet județului Satu Mare. Așa cum mi-am ținut legământul cu oșenii până acum, vă garantez că împreună vom face cea mai bună echipă pentru Satu Mare și români.

2. Am fost alături de sătmăreni cu întreaga echipă a PDL. Cel mai recent exemplu este cel din Vinerea Mare: bucurie alături de copiii şi bătrânii din Satu Mare.

1

Împreună cu Ileana Blidar și prietenii mei dragi am fost alături de copiii orfani din Amaţi, Odoreu (Berindani), din Halmeu şi la familiile nevoiaşe din Turţ. Cu cât drag au primit hăinuţele, ouăle roşii și jucăriile! Pentru copii ca ei m-am luptat în Parlament pentru înființarea Zilei Naționale a Adopției. Am încheiat ziua cu cozonaci de post la Centrul de îngrijire al persoanelor vârstnice din Păuleşti. Am simțit cu adevărat bucuria de a dărui și de a fi iubit. 

Pentru PDL, campanie europeană înseamnă să fii între oameni 

PDL face înconjurul Sătmarului la pas: de la Odoreu la Micro 17, de la Medieșul Aurit la Carpați II. Locuitorilor din Colegiul 2 li se oferă șansa reală de a-și spune baiul viitorului deputat Ileana Blidar și de a propune soluții la problemele cu care se confruntă zilnic.  

1 Mai: De vorbă cu sătmărenii din Medieșu Aurit, alături de echipa PDL Satu Mare.

2

Am serbat alături de sătmărenii din Medieșu Aurit, le-am ascultat problemele, ne-am bucurat alături de copii.

De 1 Mai muncitoresc, PDL propune sătmărenilor doi candidați harnici:

 • Adrian Cozma, președintele organizației de tineret a PDL Satu Mare – europarlamentar.
 • Ileana Blidar, președinta organizației de femei a PDL Satu Mare – deputatul competent pe care îl merită colegiul 2, în locul lăsat gol de Ovidiu Silaghi.

3 mai: Ce se aseamănă se adună: profesioniștii din PDL susțin un profesionist pentru Satu Mare – depunerea candidaturii Ilenei Blidar

Ileana Blidar are susținerea întregii echipe a PDL. La depunerea candidaturii pentru Camera deputaților în colegiul 2 din Satu Mare a avut suportul lui Călin Predoiu, Monica Macovei, Petre Mureșan și al echipei PDL Satu Mare.

În aceeași zi, împreună cu Ileana Blidar și întreaga echipă, am luat la pas municipiul Satu Mare. Suntem împreună pentru binele sătmărenilor!

3

4 mai: La sărbătoarea dragă a oșenilor – Sâmbra Oilor – alături de întreaga echipă a PDL

4

Voia bună a oșenilor ne-a uns la inimă. Pentru astfel de oameni, merită să dai ce ai mai bun. Asta le-am și promis oșenilor – că Țara Oașului va ajunge în fruntea țării. Că tradițiile lor merită să fie cunoscute. Alături de Ileana Blidar vom putea să luptăm împreună pentru binele sătmărenilor.

Prim ministrul Ponta și echipa PSD și-au bătut joc de spiritul de bună gazdă al oșenilor așa cum au umilit toți românii de când sunt la guvernare prin taxe, impozite și îndepărtarea de Europa. Merită lecția oșenilor: mândria adevăratei munci și truda de a construi fapte trainice cu propriile mâini. 

7 mai: O zi încărcată de muncă, emoție și satisfacția lucrului bine făcut

Am început ziua cu o analiză a politicii locale. Rezultatele sunt cât se poate de clare:

 • Ileana Blidar = seriozitate, profesionalism, forță, muncă, fapte.
 • Ovidiu Silaghi = traseist politic, trafic de influență, dosar de corupție.
 • Dan Diaconescu = venit în Satu Mare să o caute pe Elodia.
 • Sergiu Băbășan = trei partide politice în doi ani – nu s-au inventat atâtea partide în cate poate merge el și mă întreb, desigur, unde va fi anul viitor?
 • Laura Bota = Elena Udrea.

Pe cine alegeți sătmăreni? Un penal, un circar, un traseist, trădători sau o profesionistă?

5

În Piața de Vechituri din Satu Mare

Ne doare sărăcia din țara noastră: prețurile uriașe, salariile mici, taxele și impozitele prea multe și prea mari, copiii plecați la muncă în toate țările europene pentru un salariu decent. Noi, de la PDL, credem că Europa trebuie adusă în fiecare casă. Sătmăreni, sunteți de acord?

6

Povestea tulburătoare din cartierul Micro 17.

Doamna Eva dorește foarte mult să își cunoască familia, pe cei doi frați mai mari pe care nu i-a întâlnit niciodată. Din păcate, ușa instituțiilor statului i-a stat închisă. I-am promis că vom face tot ceea ce e legal posibil să o ajutăm.

7

8 mai: Târgul de la Halmeu și situația revoltătoare a micilor producători sătmăreni  (poze 8+9)

8

9

Astăzi am fost la Batarci și la Târgul de la Halmeu. Situația producătorilor locali este revoltătoare: trebuie să plătești 2 lei pentru un pui dacă vinzi la târg mai mult de 1500 de pui pe an. Producătorii au nevoie de susținere și de piețe de desfacere. Au nevoie de repezentanți capabili să le susțină cauza.

Iată de ce Ileana Blidar este potrivită pentru sătmăreni: pentru că poate reprezenta sătmărenii în Parlamentul României competent, nu așa cum au făcut-o cei de teapa lui Ovidiu Silaghi – din categoria penalilor și a traseiștilor.

Pe Ileana Blidar o definesc curajul de a spune și puterea de a face. Are în plan protejarea minunățiilor arheologice ale zonei – cuptoarele dacice de la Medieșu Aurit – și promovarea turistică a Rezervaţiei arheologice de aici.

Împreună cu Ileana Blidar, susținem realizarea unui proiect de lege pentru a bloca exporturile de masă lemnoasă românească neprelucrată și a le încuraja numai pe cele cu valoare adăugată ridicată. Pentru astfel de fapte am nevoie de Ileana Blidar alături de mine în Parlament. Este timpul ca un profesionist să fie trimis la Parlamentul României.

Votați PDL!

PDL are cea mai bună echipă de candidați pentru europarlamentare: Monica Macovei, Theodor Stolojan, Traian Ungureanu, Marian Jean Marinescu și Daniel Buda. Este dovada faptelor, nu a vorbelor: europarlamentarii PDL au dat de două ori mai multe legi europene decât europarlamentarii PSD și PNL la un loc.

Votați PDL, cea mai buna echipa de europarlamentari!

Votați Ileana Blidar pentru un mandat de deputat în colegiul 2 din Satu Mare!

Alege EXCELENȚA în Colegiul 2. VOTUL tău înseamnă ȘANSĂ pentru sătmăreni.

Andreea PAUL
Prim-vicepresedinta PDL,
Deputat de Tara Oasului, Satu Mare
Lector univ. dr. la Facultatea de Relatii Economice Internationale, ASE

41 comentarii

 1. bcr-ist Răspunde

  mare profesionista Blidar! no fost concurs la BCR sa nu participe in 24 de ani si l-o luat doar pe ala care nu mai trebuia nimanui. Halal!

 2. alexandra Răspunde

  PDL…un partid plin de oameni fara caracter…ne-au distrus

 3. satmarean 2014 Răspunde

  Acest partid merita inca o sansa!Fara discutie s-au facut si greseli,dar sa nu uitam ca datorita masurilor grele,dar recunoscute si de toate tarile EUROPENE ca fiind corecte si necesare pt. ca tara sa nu intre in colaps,usl si psd ,guverneaza in liniste! De la 01.01.2014 psd a introdus 36 noi taxe si impozite! Asa cred ei ca se poate guverna? Au nenorocit mediul de afaceri,care este coloana vertebrala a economiei. Patronii,firmele sunt sufocate de aceste taxe si multi oameni isi pierd locul de munca! Jos psd! VOTATI PDL!! Merita inca o sansa!

 4. vasile Răspunde

  Investigatii Satu Mare = Babasan

 5. flacara violeta Răspunde

  PDL= un partid modern,curatat de hoti si evazionisti .Si eu zic ca merita o noua sansa,deoarece sunt convins ca au invatat din greselile facute in guvernarea trecuta! Ceea ce se intampla acum este ceva infiorator,care cred ca doar in tarile subdezvoltate din Africa sau America de Sud exista! Votand psd ,s-ar vota RUSIA,ori noi trebuie sa ne vedem de drumul EUROPEAN! JOS psd!

 6. Albinuta Răspunde

  Cine e curatat de hoti????Cred vi s-a facut spalatura de creier!Mai au tupeul sa vina in fata noastra si sa arunce cu noroi in cei de la putere ….am vazut toti ceau facut ei pentru tara cat au fost la putere….au saracit si subjugat tara!!!!Asta a facut pdl-ul!!!!Voi unde ati trait pana acum ?nu am trecut toti prin asa zisele masuri luate de ei si motivete drept necesare…..dar necesare numai pentru popor nu si pentru ei!!!!!Sa le fie rusine!!!!!Au distrus si au bagat in faliment o gramada de firme…licitatiile erau castigate numai cu dedicati si contra comisioanelor atat personale cat si la partid….si asa mai departe!!!Repede se uita totul si e usor sa arunci acum cu noroi , cand psd-ul trebuie sa faca curat dupa ei si sa guverneze dupa mizeriile lor!!!!!

  • vasile Răspunde

   Investigatii Satu mare = Babasan Sergiu Lucian

  • TATA DE ALBINE Răspunde

   Albinuta, daca te mai prind pe aici ca bazai… iti rup acul si ti-l bag in fund!!!! Esti o VIESPE pe care o vom starpi in 25 mai la alegeri !!!!

  • unu Răspunde

   ALBINUTO,spalat-ooooooo! Esti un gunoi psd,usl,usd sau dracu sa va ia ,nici voi nu stiti cum mai sunteti! Noi stim ca sunteti o adunatura de fraieri, care aparati o alta adunatura de corupti, mitomani,plagiatori,evazionisti si tot ceea ce este mai rau pe pamant! Cum sa-l aperi frate pe ponta,sisi,DRAC-nea,duicu,mazare,constantinescu,etc? JOS psd! SUS PDL!!!!!

  • IONEL Răspunde

   ALBINUTO DRAGA, CRED CA AI O PROBLEMA CU NEURONUL. ORASUL SATU MARE SI JUDETUL SM NU A FOST CONDUS NICIODATA DE PDL. PSD,PNL,UDMR AU CONDUS CU SUCCES TOT CE INSEAMNA ADMINISTRATIE SI AFACERI.APROPOS DE LICITATII. USL USD SAU CUM SE NUMESC AU FACUT DIN TARA ASTA BUNUL LOR PERSONAL. CRED CA FIECARE POATE JUDECA SINGUR DUPA NIVELUL DE TRAI ASIGURAT DE ACESTI MONSTRI.ORICUM ALBINUTO….ESTI BINE…

 7. raresuca Răspunde

  Blidar o femeie fara caracter….daca oameni ca ea ajung deputati atunci tara se duce incet incet.

 8. anne2595 Răspunde

  Ce sa spun… Am vazut cu totii ce face PDL-ul pentru oameni. Ma mir ca mai au curajul sa vina cu asemenea mesaje.

 9. Cozma Răspunde

  Andrea ” deputata osenilo ” cum isi spune ea insasi, dupa declaratile tale ma gandeam daca mai ai ceva pentru vrajeala ta gratuita.

 10. x Răspunde

  OAMENI BUNI, DACA VRETI UN BINE IN TARA ASTA, NU VOTATI PSD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 11. babas Răspunde

  Votam ceva nou , votam PMP

 12. Alina Răspunde

  Nu cred ca romanii se lasa prostiti de personajele acestea… pana la urma PDL = PMP = BASESCU

 13. Alex Andra Răspunde

  Tot PSD ne face :Mandri ca suntem romani”. Noi votam PSD

 14. srg. Răspunde

  Degeaba. Oricum nu’i voteaza nimeni :))))

 15. stela Răspunde

  asa vom ajunge sa-i trimitem in Parlament pe adulterinii Blidar sa reprezinte judetul Satu Mare. Inainte de a dao exemplu de profesionista, sotie si mama, simbol de excelenta, deputata Vass ar trebui sa se intereseze cine-s protejati ei

 16. vass Răspunde

  doamna VASS cred ca ar fi mai simplu sa directionati voturile direct spre PSD ca oricum cei care sint in jurul dumneavoastra sin echipa de rezerva al PSD satu mare

 17. VASILE Răspunde

  echipa pdl
  /MURESAN .ABONATUL CONTRACTELOR IMPREUNA CU GOVOR
  GHILEA ,ABONATUL CONTRACTELOR CU TOATE PRIMARIILOR DIN JUDET
  ARDELEAN,,,DISPARUTUL LA ORDINUL LUI GOVOR ,SI OCUPANTUL A TOT CE INSEAMNA FUCTII OBTINUTE DE PDL

 18. V.M Răspunde

  PDL NU A FACUT DECAT SA TAIE SALARIILE,PENSIILE,AL 13-LEA SALARIU,PENTRU CE MAI VRETI SA VA VOTAM,SA NE TAIE SI AERUL???

 19. ROMCONTROL Răspunde

  Doamna Vache sa isi vada de Facultatea bucuresteana, sa munceasca cinstit si sa mai lase gargara. Profesionista Blidar, ok…inteleg..dar la ce este profesionista? Ponta il pazeste de puscarie pe sotul sau si Blidar este independenta?!? Vache lasa-ne!!

 20. darius Răspunde

  Votati PDL si o sa murim cu toti de foame.

 21. Alegatorul Răspunde

  ANDREEA VASS TE IUBIM CACATINE NU GASIM?

 22. Alegatorul Răspunde

  ANDREEA VASS TE IUBIM CACATINE NU GASIM!

 23. ion Răspunde

  DOAMNE DUMNEZEULE< Ce e cu tine mai NELU ma, imbracat in portocaliu cu sotia alaturi de unguroaica [imbracata cu ROSU] CARE alaturi de PDL [BOC ]a DISTRUS viata romanilor . CUM MAI CINTI TU IN BISERICA OAMENILOR? SINT DEZAMAGIT de TINE . AI vrut sa te vada si pe tine lumea in ziar? pacat

 24. srg. Răspunde

  m’ai bine si’ar face pomana :))))

 25. Alina Răspunde

  si domnul din ultima imagine a zis: Dute domnita la tine acasa

 26. Satmareaniiii Răspunde

  Votam pe 25 Mai Babasan Sergiu!!!lupta Sergiu nu te lăsa intimidat de amenintarile zgovoristilor!!se tem ca vor pierde ciolanul!!satmarenii te susțin!!

 27. habu daby Răspunde

  PDL = hoti, banditi, spagari, evazionisti, mincinosi, analfabeti si foarte tupeistii…daca mai au curajul sa promita oamenilor ceva, atat timp cat au furat tara asta timp de 10 ani alaturi de basescu !
  O sa primiti lectia pe care o meritati de la oameni, cand o sa mearga la vot, gunoaielor !

 28. Carutasu Ecaterina Răspunde

  Votez PDL, dar ma uit in momentul acesta la ANTENA3 si …de data asta-i cred. Arata mafia terenurilor……va dau un nume…Tache Radu Maria yolanda Elena ,Tudorache Virgil Viorel .Nu am cum sa nu cred. Am un proces cu acesti domni .Si nu se mai termina……caracatita este prea mare iar eu 'un nimeni'.Nu pot sa-mi recuperez 302 m in nordul bucurestiului……cu acte din 1916……..

 29. PDL-st Răspunde

  Mai Vass Blidar Petre voi chiar nu a-ti aflat ca PDL-ul membrii nu voi, vor vota cu Babasan..pdl’stii Adevărați i-l apreciază pe babasan!!si nu va înghit hoția si interesele voastre personale!!toti vor vota cu Babasan pt ca in ochii lor voi sunteți trădătorii nu Babasan cum i-l acuzați!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
La Târgul liceelor careiene au participat peste 500 de elevi

Joi, 8 mai 2014 în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc Târgul ofertei educaționale -...

Închide