Ultima actualizare: ieri, 21:18
Locale

Pianistul Bogdan Ota va concerta în premieră la Filarmonica “Dinu Lipatti” din Satu-Mare

image descriptionFilarmonica “Dinu Lipatti” din Satu-Mare va găzdui în data de 22 mai 2014 concertul ”Piano by Candlelight susținut  în premieră de pianistul și compozitorul  Bogdan Ota, acompaniat de Radu Cotoman la vioară și Emerich Ghercă la violoncel.

Compozitorul, cunoscut pentru anvergura concertelor sale, a optat de această dată pentru varianta acustică astfel încât gingășia lucrărilor muzicale special alese pentru acest eveniment să adere cu ușurință la sufletul spectatorului

Fanii sătmăreni ai artistului vor avea parte de o surpriză importantă cu ocazia acestui concert. Pe lângă lucrările muzicale incluse pe primul său CD intitulat ”Day of Wrath”, produs de casa de discuri Electrecord, Bogdan Ota va prezenta în primă audiție compoziții ce vor fi incluse pe viitorul său album.

Bogdan Ota este unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicală contemporană și unul dintre artiștii români cu cea mai spectaculoasă ascensiune din ultimii ani. Absolvent al Universității de Arte ”George Enescu” din Iași, artistul român a ajuns extrem de cunoscut și apreciat în întreaga lume o dată cu participarea sa la competiția ”Norway Got Talent”, în 2011, unde a înregistrat un succes fulminant.

Prețul unui bilet este de 30 de lei. Biletele sunt puse în vânzare la casa de bilete a Filarmonicii iar pentru rezervări, telefon: 0768.601.779.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Andreea Paul: Ponta, stop minciunii! PSD stop minciunii! Nu vă pasă de pensionari, ci doar de hoți și de infractori

Ponta se laudă numai cu minciuni în fața pensionarilor. Nu a făcut nimic pentru pensionari, din contră: a introdus taxe...

Închide