Ultima actualizare: azi, 19:50
Locale

Sătul de politică amară – Manifest!

 mihai huzau manifestAu trecut două săptămâni de campanie electorală pentru Parlamentul European și observ că majoritatea candidaților nu înțeleg ce este important pentru cetățeni.

 Dacă în Europa candidații pentru Parlamentul European se bat în proiecte și viziuni, în România asistăm cu stupoare la același tip de campanie cu care ne-am obișnuit, bazată pe scandaluri, jigniri și răfuieli personale. 

 M-am săturat de ofense și jigniri de genul “parașută” sau “gunoi” în loc de proiecte și soluții pentru tineri!

 M-am săturat de campanii electorale mascate cu sau fără tricouri inscripționate, în loc de proiecte și soluții pentru dezvoltarea economiei și agriculturii.

 M-am săturat de acțiuni penibile, cum este plimbatul unei bărci prin centrul orașului, în loc de soluții pentru creșterea salariilor sau a locurilor de muncă.

 M-am săturat să asist la agresiuni împotriva unor bătrâni fără apărare în loc să aud soluții pentru creșterea pensiilor acestora.

 Nu doresc ca acest manifest să fie considerat un atac la vreun partid sau altul, ci doresc să atrag atenția politicienilor asupra faptului că ar trebui să își câștige voturile prin proiecte și soluții pentru rezolvarea problemelor diverselor clase sociale sau comunități. 

 Cred, stimații mei colegi din alte partide, că ar trebui să educăm electoratul în a oferi votul celor care dețin cele mai credibile și cele mai bune soluții pentru diverse probleme, nu celor care înjură sau bat mai bine.

Da, dragii mei, sunt revoltat și sper să îmi împărtășiți revolta și să refuzați să le acordați votul celor care practică astfel de mizerii în campania electorală.

 MIHAI HUZĂU

Candidatul Forței Civice la Alegerile Europarlamentare

4 comentarii

 1. Marco Răspunde

  Frumoasa echipa..sper din tot sufletul sa se trezească Sătmărenii, sa-si dea seama ca o echipa ca a voastră, tu, babasan si restul puteți face treaba buna pt orașul asta..sa scăpați orașul nostru de tentaculele caracatitei mafiote care sugruma si îngroapă orașul nostru de ani de zile!!pe 25 mai votam schimbarea in orașul nostru iubit!!bravo băieți, nu va lăsați..

 2. Bumbescu Răspunde

  Cum adica “candidatul Fortei Civice la alegerile europarlamentare”? Adica sa inteleg ca el a ramas singurul candidat de pe acea lista? Sau numai el conteaza? Sau el e baza? Pai si atunci ce facem cu MRU?

  • dreapta Răspunde

   Bumbescu sau cum te-o chema, de obicei candidatii de pe liste se recomanda asa: candidatul x din partea partidului x la alegerile x. e evident faptul ca facand parte din lista x, nu e singurul. hai sa lasam carcotelile deoparte

 3. OLIMPIA Travel Răspunde

  Dar nu te ai saturat sa minți?Mamica ta a fost condamnata la 3 ani cu suspendare in dosarul polițiștilor de frontiera?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Candidaţii Alianţei PSD-UNPR-PC apreciaţi de către cetăţenii din Piaţa de Vechituri

Duminica, inca de la primele ore ale diminetii, viceprimarul municipiului, dr. Radu Roca impreuna cu consilerii locali Manuela Rogoz si...

Închide