Ultima actualizare: azi, 09:00

Locale

Spectacol de ziua copilului la Casa de Cultură a Sindicatelor

tunderkert-plakat-sajtoCu prilejul zilei copiilor, Trupa Harag György a Teatrului de Nord Satu Mare va prezenta pe data de 1 iunie, ora 11.00, spectacolul Grădina cu zâne, în regia lui Bandura Emese. Spectacolul va avea loc în sala amfiteatru a Casei de Cultură a Sindicatelor Satu Mare.

Regizorul și realizatorul basmului, Bandura Emese, ne atrage atenția că, Grădina zânelor este locul unde totul este posibil și unde putem zbura liber pe aripile imaginației!”

Ce ne așteaptă în această grădină mirifică? În primul rând vom auzi de vrăjitoreasca dispariție a unui pui de drac pe care nu-l găsește nimeni, cu toate că întreaga populație a grădinii a pornit în căutarea lui. Zână grădinii însă, cu nemaipomenita ei frumusețe reușește să îl păcălească și să îl reîntoarcă acasă în Grădina zânelor a cărei existență se află în pericol. Grădina este însă salvată de îndrăgostiți care, înfruntând obstacolele ivite în calea lor, experimentează cât de mare este influența anturajului asupra fiecăruia dintre noi, dar și faptul că, puțină atenție și dragoste o poate îndrepta spre calea bună și pe cea mai înverșunată baba cloanță.

Toți cei interesați pot achiziționa bilete de intrare la prețul de 7 RON la casieria teatrului de luni până vineri între orele 10.00 și 17.00 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului la Casa de Cultură a Sindicatelor. 

Sursa: Biroul Pr al Trupei Harag György 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.