Ultima actualizare: azi, 17:55
Locale

Adrian Ştef mulţumeşte sătmărenilor pentru Zilele Judeţului

adrian-stefJudeţul Satu Mare și Consiliul Județean au organizat în perioada 20-24 iunie 2014 cea de-a doua ediție a ZILELOR JUDEȚULUI SATU MARE. Cu această ocazie au avut loc o serie de manifestări, care s-au bucurat de un număr foarte mare de participanți.

Pe această cale doresc să mulțumesc primarilor și reprezentanților localităților din județul Satu Mare care au prezentat obiceiurile, tradițiile, portul tradițional, produsele gastronomice și cultura zonei într-un mod exemplar la standurile și scena amenajate în Piața Libertății.
Mulțumesc tuturor interpreților muzicii româneşti şi din străinătate, de toate genurile: rock, dance, folk, populară şi clasică, care au delectat publicul în cele trei zile.
Mulțumesc sponsorilor: Golden Brau, Coca-Cola, Draxlmaier, Perla Harghitei, Apa Minerală Oaș și Creative Scene.
Mulțumesc tuturor angajaților Consiliului Județean din aparatul propriu și din instituțiile subordinate implicați de-a lungul procesului de organizare și în timpul evenimentului. De asemenea salut prezența pe toată durata evenimentului a Inspectoratului Județean de Poliție, Inspectoratului Județean de Jandarmi, Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență “Someș” Satu Mare, Poliției Locale, Poliției Municipale Satu Mare, Serviciului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare, Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare, Crucea Roșie pentru asigurarea ordinii publice și a siguranței cetățenilor.
Mulțumesc Asociației Județene a Crescătorilor și Deținătorilor de Cai Satu Mare, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Satu Mare și tuturor cluburilor sportive participante pentru demonstrațiile oferite.
Mulțumesc Instituției Prefectului Județului Satu Mare, Primăriei Municipiului Satu Mare, Apaserv, Direcția pentru Sănătate Publică, Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Oficiului pentru Protecția Consumatorilor pentru că au fost alături de noi.
Evenimentul se doreşte a fi o bună oportunitate de promovare turistică, culturală şi economică a judeţului, a multiculturalităţii, fiind o îmbinare armonioasă între tradiţii, cultură, gastronomie, produse tradiţionale, istorie şi voie bună. Este un eveniment adresat tuturor locuitorilor judeţului, de o înaltă ţinută.
Ziua Judeţului a fost stabilită pe data de 24 iunie, când se sărbătorește și “Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul”, protectorul judeţului Satu Mare.

Cu stimă,
Mihai Adrian Ștef
Președinte Consiliul Județean Satu Mare

6 comentarii

 1. satmarean Răspunde

  Felicitari d-le presedinte,ati dat dovada de eleganta,si bun gust,fata de primarul satmarului care in incapacitatea lui a blocat tot orasul chiar daca Vineri au fost festivitati de inchidere de an scolar ,speram sa nu mai faca satmarenii greseala de al vota pe acest nepriceput de COI.

 2. tomao Răspunde

  Hopa! A inceput campania pt primarie?

 3. Dorin Răspunde

  Tare tantos se plimba domnul Adrian Ştef impreuna cu Brighi prin oras de Zilele Judeţului

 4. Stere Răspunde

  Voi realizați cine conduce județul?ștef și brighi.e groasă rău fraților.ultimul stinge lumina.pa.eu am plecat

 5. jale Răspunde

  Jale mare!chef liberal pe banii judetului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Baremul la matematică pentru Evaluarea Națională

Elevii de clasa a VIII-a au susţinut astăzi proba la matematică din cadrul examenului de Evaluare Naţională. La nivelul județului...

Închide