Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

A`ime Cristie, specialist în conștiința umană, vine la Satu Mare

 cristieA`ime Cristie este specialist în conștiința umană și a asistat zeci de mii de oameni aflați în toate structurile societății în transformările vieții lor, atât la nivel profesional, cât și la cel personal.

A trăit 23 de ani în Australia, iar la ora actuală se află în România pentru a asista în transformarea poporului român. Călătorește excesiv în țără și străinătate și oferă consultații, atât  pentru persoane în privat, cât și pentru corporații.

În perioada 13-18 iunie va susține mai multe cursuri laSatu Mare care au menirea de a reconfigura valorile primare ale omului.

Primul curs, Hearts of Hearts, se va desfășura pe parcursul a doua zile, după următorul program: sâmbătă începând cu orele 09.00 -23.00, iar duminică de la ora 09.00  – 19.00, la hotel Vila Bodi.

Pe parcursul celor 2 zile vor fi dezbătute peste 100 de topici din planurile familial, social, vocațional, spiritual, financiar, fizic și mental,  domeniile de manifestare ale identității umane. O multitudine de probleme își găsesc reconcilierea și soluționarea. Rezolvarea acestora este direct proporțională cu deschiderea sufletească a fiecăruia dintre noi și dorința noastră de a ne transcende limitațiile. Prețul pentru acest curs este de 149 lei, iar pensionarii beneficiază de o reducere de 50%, respectiv 75 lei. În mod normal aceste cursuri se ridică la suma de 1000 euro.

Pentru înscrieri doritorii sunt rugați să se prezinte la hotel Vila Body, sâmbătă, 13 iunie, la ora 8.30. Punctualitatea este apreciată. 

Iubește părintele care ești

Luni, 16 iunie, începând cu orele 09.00, Cristie A`ime va susține un curs care vine în sprijinul părinților și al copiilor. <Iubește părintele care ești> se adresează persoanelor care vor să-și îmbunătățească relația părinte-copil. Costul este de 120 lei și include participarea copilului și a unuia dintre părinte, iar în caz de mai mulți copii se aplică o creștere de 60 lei pentru fiecare.

Tot luni, de la ora 18.30 și până la 23.00, expertul în conștiința umana va susține un alt curs, intimitate și sexualitate, costul acestuia fiind de 80 lei.

            Fii una cu destinul tău!

În data de 17 iunie, la hotel Vila Bodi, Cristie A`ime va ajuta persoanele înscrise la cursul Master Your Life – fii una cu destinul tău, să găsească prescripția de rezolvare a conflictelor din viață, rețeta care vă vor transforma visele în realitate. În cadrul acestui curs fiecare persoană va beneficia de o planificare strategică a reconfigurării valorilor lui primare și durează 50 de minute. Cursul este limitat la un număr de 12 persoane. Costul acestui eveniment este de 600 lei, iar pentru persoanele din afara localității este de 500 lei.

            Iar pentru cei care tocmai și-au deschis o afacere și nu știu dacă deciziile pe care vor să le ia sunt bune sau nu, Cristie A`ime organizează vineri, de la ora 18.30, o ședință unde toți cei interesați vor putea primi un sfat în ceea ce privește principiile financiare și de bussines care au ancorat cele mai eficiente business-uri globale. Prețul constă într-o simplă donație. De asemenea, cei care doresc o ședință în privat pot să se înscrie la numărul de telefon: 0763 073 818.

            A`ime Cristie este și fondatorul fundației Hearts of Hearț, oratorul inspirațional, autorul, filozoful, și tot  odată femeia care și-a dedicat viațaîn tot mai mare măsură căutării și definirii valorii umane, a reîntregirii aspectului uman cu cel divin într-o bătaie de inimă.

            Experiența și ariile de expertiză ale lui Cristie o recomandă ca unul dintre cei mai buni consultanți, profesori și terapeuți din domeniul dezvoltării umane.

            Pentru înscrieri și mai multe informații puteți accesa numărul de telefon: 0745.362.829.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.