Ultima actualizare: ieri, 21:18
Locale

Doina Feher va fi consilier local al municipiului Satu Mare

feher doinaProfesoara Doina Feher va fi validată în funcţia de consilier local al municipiului Satu Mare la şedinţa programată joi, 26 iunie. Aceasta va ocupa locul rămas liber după demisia fostului candidat PDL la Primăria Satu Mare, Nicolae Şuta.

Conducerea PDL Satu Mare a propus-o pe Doina Feher şi i-a confirmat apartenenţa la acest partid, urmând să depună jurământul.

Doina Feher este profesor la Şcoala Octavian Goga, un elev de-al ei reuşind să obţină în acest an şcolar locul întâi la nivel naţional la Olimpiada de Educaţie Tehnologică.

8 comentarii

 1. satmarean 2014 Răspunde

  Mult succes! Este nevoie de astfel de oameni acolo,deoarece consilierii mai vechi functioneaza ca o gasca. Nu-i asa stef,karate kid?

 2. Jeni Răspunde

  Nu pot sa cred…!!!!

 3. Dana Răspunde

  Avem pretentia de la cei care scriu articole cu caracter informativ sa se documenteze in prealabil! Stimate jurnalist, va aduc la cunostinta ca d-na Doina Feher este profesor la Soala Gimnaziala “Ion Creanga” Satu Mare, iar “un elev de-al ei” care a obtinut locul I la Olimpiada Nationala de Educatie Tehnologica se numeste Octavia Zelic si este eleva a Scolii Gimnaziale “Ion Creanga” Satu Mare.

 4. Noul PDL Răspunde

  Oare a cui e gândirea asta strategica?! A lui Ghilea?! Ai doar doi consilieri municipali si o pui consilier pe asta de care nu a auzit nimeni in veci! Ce dracu va face asta in consiliul local?! Opozitie…?! Nici nu știe sa facă diferența între consiliul local si primărie. Bravo, PD-L! Din ce, in ce mai bine!

 5. Un cetățean Răspunde

  Mult succes! Ne bucurăm să vedem că un om de valoare este susținut.
  Chiar avem nevoie de oameni serioși, cu mult bun simt și dăruire în tot ceea ce face.

 6. Școala Creanga Răspunde

  Doina Feher este sub controlul total al PSD, face tot ce-i spune directoarea PSD a școlii, ca orice profesor cu rezultate mediocre. Întrebati profesorii de la Creanga! Bucuria lui Coica. A mai câștigat un consilier, iar PDL nu exista.

 7. X Răspunde

  Politic ești nul, dacă nu te cunoaște nimeni. Valoare politica egala cu zero la doamna asta.

 8. X Răspunde

  PDL egal cu Doina Feher.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Transurban reduce numărul de curse pe perioada vacanței

Aducem la cunoştinţă publică faptul că începând  cu data de 23.06.2014, pe perioada vacanţei elevilor, SC Transurban S.A. va reduce...

Închide