Ultima actualizare: ieri, 23:29
Locale

Miting aviatic la Satu Mare (Galerie FOTO)

miting aviatic (185)Miting aviatic Satu Mare. Albinuţele baltice, şoimii României şi forţele aeriene au arătat astăzi cât de bine stăpânesc aparatele din dotare, oferind un adevărat spectacol, spre deliciul sătmărenilor prezenţi pe aeroport.

Deschiderea oficială a avut loc în prezența oficialităţilor locale, care au vorbit despre acest eveniment.

Încercăm de fiecare dată să fie un program cât mai bogat dar să păstrăm şi nivelul de adrenalină de la mitingul de anul trecut. Albinuţele Baltice sunt din nou alături de noi, Aeroclubul României, Forţele Aeriene sunt prezente în mitingul de la Satu Mare. Eu cred că este un proiect foarte bun şi foarte reuşit, are în vedere să promoveze judeţul Satu Mare, are în vedere să promoveze aeroportul, încercăm să-i atragem pe sătmăreni alături de noi“, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef.

Directorul Aeroclubului României, George Rotaru, a vorbit despre programul evenimentului, remarcând că mitingul de la Satu Mare este printre cele mai importante din țară.

După mitingul de la Otopeni, mitingul de la Satu Mare se clasează între primele ca şi număr de avioane, spectaculozitatea evoluţiilor şi numărul publicului care savurează aceste evoluţii“, a spus Rotaru.

Pe cerul Sătmarului au evoluat parașutiști, planoriști. Foarte bine primit a fost MIG-ul 21 Lancer, care a făcut doar șase minute de la Câmpia Turzii până la Satu Mare. De asemenea, publicul a fost foarte impresionat de evoluția trupei Baltic Bees, adevărați stăpâni ai cerului școliți la centre de pregătire din Rusia.

Nu au lipsit nici de această dată șoimii României, de data aceasta în echipă de cinci avioane Extra 300 și Extra 330, și nici evoluția unui elicopter Puma.

Spectacolul a durat aproximativ trei ore. 

6 comentarii

 1. asadar Răspunde

  Solutia pe scurt: În baza art. 347 C.pr.pen. respinge ca nefondată contestaţia declarată de Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Oradea împotriva încheierii penale din 29.04.2014 pronunţată de judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Satu Mare. În baza art. 347 C.pr.pen. admite contestaţia formulată de inculpatul Pintea Viorel împotriva încheierii penale din 29.04.2014 pe care o desfiinţează în totalitate şi în rejudecare în baza art. 346 alin. 3 lit. c teza II C.pr.pen. restituie cauza privind pe inculpatul Pintea Viorel, trimis în judecată pentru trei infracţiuni de luare de mită prevăzute de art. 254 alin. 2 C.pen. din 1969 raportat la art. 6 şi 7 alin. 1 din Legea nr. 78/2000 cu aplicarea art. 41 alin.2 C.pen. din 1969 la Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Oradea. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat în contestaţie rămân în sarcina acestuia.
  Document: Încheiere – de executare silită 82/2014 27.06.2014

 2. SATMAREAN Răspunde

  In loc sa se ocupe de starea jalnica a drumurilor, trotuarelor din judet,Adrian Stef aloca(risipeste banii publici)pe organizarea de sarbatori,petreceri, mitinguri etc.
  De ce face atata risipa?!

 3. SATMAREAN Răspunde

  Pe ce vei risipi banii publici, Adrian Stef? Ce vei mai organiza? Uiti ca nu avem cel de-al treilea pod peste Somes si nici soseaua de centura si aloci bani pe prostii!

  • matroz Răspunde

   @SATMAREAN:am gresit scriind cu litere mari,dar de obicei nu ma intorc.
   Asadar,stimate satmarean,nu mai putin decat altii,eu as felicita conducerea C.J pentru eveniment,am multe argumente,dar pornit cum esti pe Stef,ti-ar fi greu sa le intelegi.
   Dar daca vrei un subiect de discutii-sperand ca-l intelegi-iti propun o discutie.Eu din pacate si in detrimentul timpului meu,sunt un face-bookist.Stii ce vad si care tie iti scapa constant,neavand in vizor decat rautatea?Uite eu il vad mereu pe d-nul deputat Silaghi,Tavi Petric si a asa consoarta-parca n-ar fi angajata la stat-trimitandu-ne vederi care mai de care mai exotice pe facebook.Eu spun ca sfidarea continua a satmarenilor din care probabil si tu faci parte,cu delegatii si vacante de acest fel ,este mai nociva decat sarbatorirea zilelor unui judet si asa batut de soarta.Deci ,stimabile satmarean-probabil din Gherta,cum vrei sa te cred ca esti obiectiv?Si ti-as mai da exemple,nu sunt convins ca la poti pricepe.

   • Norick Răspunde

    @matroz : si mai Tu vorbesti de semnele de punctuatie ??? 😀 P.S.Big Like..:-))

 4. bibicu Răspunde

  din ce traieste romica nicoara?
  cu ce se ocupa? ce activitati ….productive…are?
  cred ca nici sa cheltuie pe un festival nu e in stare…daca pana la varsta lui nu a incercat…se intelege ca e complexat…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Tabără pentru copii la Tarna Mare, din fonduri europene

Prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, subprefectul Altfatter Tamas şi managerul public din cadrul Instituţiei Prefectului, Cristian Mariţa au...

Închide