Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

Peste 16.000 pachete cu țigări de contrabandă, transportate cu căruța

contrabanda Tarna Mare 1Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și ridicat în vederea confiscării 16.400 pachete țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 144.000 de lei.

În data de 14 iunie, în jurul orei 17.00, o patrulă a poliției de frontieră din cadrul Sectorului PF Tarna Mare, jud. Satu Mare a observat o persoană care se deplasa cu un atelaj hipo de la frontiera de stat către interior, pe raza localității Comlăușa, care ulterior a intrat în curtea unui imobil aflat în construcție.  

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a efectuat, cu acordul proprietarului imobilului, un control asupra atelajului hipo aflat în curtea acestuia, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse sub iarbă cosită, mai multe colete cu țigări.

contrabanda Tarna MareTotodată, conducătorul atelajului, cetățean român cu domiciliul pe raza județului Satu Mare,  a fost reținut de către polițiștii de frontieră.

În urma inventarierii acestora, a rezultat cantitatea de 16.400 pachete cu țigări de proveniență ucraineană în valoare de 144.000 lei.

În cauză se efectuează cercetări de către polițiștii de frontieră pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și complicitate la contrabandă, iar întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Sursa: STPF Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.