Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

Prefectul cere instituţiilor de control să respecte politica guvernamentală

Prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram a organizat luni, 16 iunie 2014, de la ora 11,00 o şedinţă de lucru cu şefii serviciilor de inspecţie şi control din instituţiile deconcentrate. La întâlnirea de lucru au mai participat subprefectul Altfatter Tamas, reprezentantul Corpului de Control din cadrul Instituţiei Prefectului, Sergiu Micle, şeful Serviciului Monitorizare din cadrul Instituţiei Prefectului, Ramona Antonescu şi managerul public din cadrul Instituţiei Prefectului, Cristian Mariţa. Din partea instituţiilor publice au participat circa 30 de persoane cu atribuţii de inspecţie şi control.

DSC_0040Prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram a convocat responsabilii pe linie de control pentru a discuta despre atribuţiile acestora, dar mai ales despre modul în care lucrează dar şi deficienţele pe care le au. Reprezentantul Guvernului în teritoriu le-a solicitat inspectorilor să-şi desfăşoare activitatea conform legii şi să-şi coreleze acţiunile între instituţii, astfel încât mediul de afaceri sau cetăţenii să nu aibă de suferit.

 “Am cerut să ne întâlnim astăzi pentru a ne asigura că responsabilii pe linie de control respectă politicile publice guvernamentale. Dorim eficientizarea modului de lucru la nivelul fiecărui serviciu de inspecţie şi control” a declarat prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram.

De asemenea, reprezentanţilor instituţiilor publice li s-a solicitat să transmită trimestrial către Instituţia Prefectului rapoarte de activitate.

Sursa: Prefectura Satu Mare

2 comentarii

  1. csabi Răspunde

    da nu puteti sa rezolvati problema pt presedintele pesedist somer din karei si puneti pe drumuri pe presedintele iudmr sa bate drumurile pe la mircsika?
    cu dosarele de delapidare ati putut rezolva …da un servici onorabil…ca nevasta e bagata la castel de jenika …da sa ramana pe dinafara taman pesedistu saf?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.