Ultima actualizare: azi, 20:44
Locale

Prefectul Eugeniu Avram vrea ca redistribuirea posturilor vacante să se desfășoare cât mai repede

SAMSUNG CSCPrefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram va convoca în şedinţă săptămânală directorii, respectiv şefii instituţiilor subordonate aceluiaşi minister. Întâlnirile au loc cu scopul de a implementa conceptul de cooperare între instituţii în beneficiul cetăţeanului. De asemenea, reprezentantul Guvernului în teritoriu doreşte să afle punctual problemele cu care se confruntă instituţiile din judeţ.

Miercuri, 18 iunie 2014, de la ora 14.00, în cabinetul prefectului a avut loc prima întâlnire, fiind chemaţi la şedinţă directorii instituţiilor din subordinea Ministerului Finanţelor Publice.

La şedinţă au participat directorul de cancelarie al prefectului, Raul Băbţan, şeful Serviciului Monitorizare din cadrul Instituţiei Prefectului, Ramona Antonescu, consilierul superior din cadrul Instituţiei Prefectului, Mihaela Petric, şeful Biroului Vamal Interior Satu Mare, Ioan Sabău, şeful Biroului Vamal Halmeu, Kis Mihai, respectiv inspectorul superior din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Satu Mare, Bertalan Ioan.

În urma întâlnirii s-a stabilit că unele dintre instituţiile menţionate se confruntă cu o lipsă de personal, iar situaţia poate fi remediată prin ocuparea imediată a posturilor vacante cu persoane aflate în Corpul de Rezervă al Funcţionarilor Publici.

În acest sens, prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram şi-a manifestat sprijinul instituţional pentru ca redistribuirea posturilor vacante să aibă loc într-un timp cât mai scurt.

Sursa: Prefectura Satu Mare 

 

Un comentariu

  1. DE BUNA CREDINTA Răspunde

    Posturile vacante se redistribuie or se ocupa prin redistribuire?In urma intalnirii s-a stabilit or s-a constatat…? O lipsa de personal s-au lipsa de personal? Sa inteleg ca a avut loc o prima intalnire ,iar dupa o sedinta?….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.