Ultima actualizare: azi, 11:54
Locale

Şapte medalii pentru judoka de la CSM Satu Mare

judo1Judoka de la CSM Satu Mare s-au întors de la Turneul Internaţional „Cupa Nordului”, competiţie organizată weekend-ul trecut la Baia Mare, cu patru medalii de aur, două de argint şi o medalie de bronz. La competiţia care s-a desfăşurat în perioada 31 mai-1 iunie, au participat sportivi din şapte ţări la care se adaugă judoka de la fiecare club din ţară. La acest turneu, CSM Satu Mare a fost reprezentat de 11 sportivi. 

La această competiţie CSM Satu Mare a obţinut următoarele rezultate:

Locul I: Remus Lazea (categoria 60 kg), Marian Halas (categoria 81 kg), Cristian Bodârlău (90 kg), Lorand Samel (categoria 100 kg).

Locul II: Cristian Sereş (categoria 60 kg), Ovidiu Pop (categoria +100 kg).

Locul III: Augustin Varga (U-16, categoria 46 kg).

Sursa: CSM Satu Mare

Un comentariu

  1. Marian Răspunde

    Mai copii , felicitari baietilor de la CSM, dar scrieti si de judoka de la CS UNIO . Si ei au luat medalii si sunt chiar satmareni nu ca astia de la CSM care s adunati de prin tara.Iar Seres si Samel sunt cu dubla legitimare…CSM-CS UNIO si meritul e si al adevaratului antrenor satmarean MIHAI TERELYI-OCSI BACSI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Contractul cu Grădinița Mondiala, prelungit pe cinci ani

Contractul cu Grădinița Mondiala a fost prelungit până în 2019. Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, alături de directoarea Grădiniței Mondiala,...

Închide