Ultima actualizare: ieri, 18:59
DRM
Locale

Târg de bere la hipermarketul Auchan

Targ de bere Auchan (3)În perioada 4-17 iunie, hipermarketul Auchan își întâmpină clienții din Satu Mare cu Târgul de Bere, ajuns la a cincea ediție. Peste 300 de tipuri și mărci de bere din 20 de țări sunt puse la dispoziția iubitorilor de bere.

Oferta este tentantă pentru cei cunoscători dar și pentru cei care vor să încerce ceva special.  

Directoarei hipermarketului Auchan Satu Mare, Anca Ivan  a declarat că în această perioadă toate sortimentele de bere au preţuri reduse cu procente cuprinse între 10 – 15%.

Desfășurat sub deviza «Explorează noi destinații pe harta mondială a berii» târgul propune o gamă variată pentru toate gusturile și preferințele: blondă, brună, roșie și neagră, bere cu diferite arome sau nefiltrată, bere bio, dar și bere fără alcool sau bere puternic alcoolizată.

De asemenea vor fi prezente bine cunoscute mărci de bere românească și internațională alături de multe noutăți. Au fost selectate tipuri de bere de la renumiți berari – Belgia, Germania – dar și din România, Franța, Anglia, Scoția, Irlanda, Danemarca,

Austria, Grecia, Italia, Turcia, Cehia, Polonia, Ungaria, Olanda, Spania, SUA, Mexic, China, Australia.

Pentru ca serile cu prietenii și vizionarea meciurilor de fotbal să fie și mai plăcute, hipermarketul a pregătit și o gamă de produse complementare: pahare și halbe, desfăcătoare, boluri de plastic și sticlă pentru snacks-uri, tricouri cu steagurile țărilor participante la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, lăzi frigorifice, pastile de răcire, televizoare și alte surprize.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Număr record de pacienți la Urgențe Satu Mare

La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare în intervalul 06.06 2014- 10.06.2014 au fost înregistrate 626 de...

Închide