Ultima actualizare: azi, 20:09
Locale

Centrul de Creație: Primăvara Artelor, Întâlnirea Internațională a Cluburilor ”Drum Bun”, Zilele alese ale Rusaliilor Roșii

Centrul de creatie (16)Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare organizează în acest sfârșit de săptămână trei evenimente care vor avea loc la Satu Mare.

Un prim eveniment va fi găzduit de Filarmonica Dinu Lipatti în data de 6 iunie, și anume Primăvara Artelor, ediția a  II-a, unde va avea loc la ora 13:00 un spectacol de gală în care vor fi premiate tinerele talente sătmărene.

Pentru prima dată la Satu Mare în data de 7 iunie va avea loc întâlnirea Internațională a Cluburilor ”Drum Bun” cu participanți din România, Polonia și Ucraina. Evenimentul va începe la ora 12:00 cu parada mașinilor de epocă în centrul municipiului Satu Mare (parcul central în fața catedralei) iar duminică, 8 iunie ora 12:00, parada mașinilor de epocă în municipiul Carei (lângă monument).

De asemenea, sâmbătă, 7 iunie, pe Aleea Corneliu Coposu se vor desfășura Zilele alese ale Rusaliilor Roșii, cu gala dansului popular maghiar. La eveniment vor dansa 400 de copii alături de taraful Tokos din Cluj.

4 comentarii

 1. misu Răspunde

  Ce cauta negrea la masa? :)))

 2. satmarean Răspunde

  E om de cultura. Ca si stef

  • george pop Răspunde

   Corect! Vorba altora: top, top, top… rusinica! Partea proasta e ca astia din videoclip n-au asa ceva.

 3. ps Răspunde

  Cum nu stiti ca Negrea face parte din Clubul “Select” Felicica , Robertica…? vedeti ce mindru e Stef cind sta linga ei, are si de ce…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.