Ultima actualizare: ieri, 20:11
Locale

Zilele Județului Satu Mare: Audiență maximă la concertul Edda

ziua judetului (226)Deschiderea Zilelor Județului Satu Mare a avut loc vineri în Piața 25 Octombrie, prima zi a manifestărilor fiind marcată de concertul extraordinar al legendarei formații din Ungaria, EDDA.

La aproximativ o oră de la deschiderea oficială realizată de conducerea Consiliului Județean Satu Mare, președintele Adrian Ștef, vicepreședintele Mircea Govor și consilierii județeni, P-ța 25 Octombrie a devenit neîncăpătoare, mii de sătmăreni așteptând cu nerăbdare concertul Edda. În deschiderea formației din Ungaria, Ducu Bertzi a susținut un recital, cu piese folk bine cunoscute și publicului ce aștepta concertul Edda.

Peste 10 mii de spectatori au luat parte la concertul formației Edda. Cu toții au cântat împreună cu trupa maghiară de hard-rock, într-o atmosferă electrizantă, care i-a făcut pe mulți să danseze frenetic și să-i ovaționeze pe muzicieni. Timp de două  ore, Piața 25 Octombrie a fost o arenă a muzicii, cu peste 10 mii de voci.

Edda a intrat cu multă energie pe scenă, iar publicul a primit ceea ce și-a dorit: șlagăre de 40 de ani și atmosferă pe măsură, așadar un concert de neuitat. Concertul Edda a fost evenimentul perfect care a marcat deschiderea Zilelor Județului Satu Mare. Publicul s-a despărțit greu de Edda, dar nici formației nu i-a fost uşor să se despartă de fanii din Satu Mare.

8 comentarii

 1. misi Răspunde

  Organizare perfecta ,totul ca la carte,felicitari conducerii consiliului,niste oameni fini si eleganti.
  Fata de taranul de Coica care a adus toti tiganii din sud si a unplut orasul cu infractori,numarul spargerilor de locuinte a crescut in ultimii 2 ani,cei de la consiliu au dat o nota locala evenimentului.
  FELIVITARI,FELICITARI……

 2. Benedek Attila Răspunde

  multumim frumos o fost minunat concert EDDA MAI PUTETI CHEMAT PE EDDA

 3. Benedek Attila Răspunde

  multumim frumos o fost minunat concert EDDA MAI PUTETI CHEMAT PE EDDA

 4. carcotas Răspunde

  numarul Hűtlen dedicatzie speciala pentru adi sef 3:)

 5. dani Răspunde

  A fost un concert live super!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Fotoetnografica: Țara Codrului în imagini

Tradițiile și locurile pitorești din Țara Codrului  au fost prezentate astăzi de către șase fotografi renumiți din Satu Mare și...

Închide