Ultima actualizare: azi, 21:37
Locale

Zilele Orașului Satu Mare: Primul concert necenzurat BUG Mafia (Galerie FOTO)

bug-mafia-(37)În ultima zi a manifestărilor dedicate Zilelor Orașului Satu Mare sătmărenii au avut ocazia să-i vadă pe Mihai Mărgineanu și BUG Mafia.

Mihai Mărgineanu s-a aflat pentru prima oară la Satu Mare și i-a încântat pe sătmăreni cu melodiile sale inspirate din folclor urban cu versuri adeseori explicite. Alături de Mihai Mărgineanu au fost aplaudați și simpaticii săi instrumentiști, care au demonstrat, cu succes, că pot cânta cu ușurință orice gen muzical.

Cu melodii celebre precum ”Paraschivo”, ”Gore Din Chitila”, sau ”Mă iubește femeile”, artistul a încălzit atmosfera, și a continuat timp de aproximativ o oră să înveselească publicul în acompaniamentul orchestrei sale, pe ritmul melodiilor de succes. Cu toate aceste amestecuri de muzică folk, lăutărească, folclorică, latino sau chiar și rock, Mihai Mărgineanu a realizat un recital pe care sătmărenii nu-l vor putea uita.

Primul concert necenzurat în Satu Mare susținut de BUG Mafia a avut parte de un public sătmărean nerăbdător, care a scandat minute în șir ”MAFIA” și a fredonat fără perdea piesele care i-au consacrat pe ”mafioți”. Tataee, Caddillac și Uzzi au adus publicul fan în delir la Satu Mare. Publicul a fost avertizat cu privire la faptul că va urma un concerte necenzurat, primarul Dorel Coica rugându-i pe părinţi să aibă grijă de copii.

Zilele Orașului Satu Mare s-au încheiat iar sătmărenii vor rămâne cu nostalgia unor mega recitaluri Zdob și Zdub, Smiley, Vunk, Loredana, Mihai Mărgineanu și BUG Mafia.

14 comentarii

 1. Flaviu Catalin Groza Răspunde

  daca nu isi exprima nimeni parerea e clar ca totul a fost bine, eu nu am fost acolo dar sunt convins ca toata lumea sa distrat 🙂

 2. VlaDi Dragoș Răspunde

  nici eu nu am fost:))

 3. x Răspunde

  Se exagereaza….din nou. a fost cenzurat aproape in totalitate! 2-3 cuvinte vulgare am auzit in rest a fost cat se poate de cenzurat.

 4. Alegator Răspunde

  ULTRJ CONRA BUNELOR MORAVURISI TULBURAREA ORDINII SI LINISTI PUBLICE SE PEDEPSESTE.SI COPARTICIPANTII SE PEDEPSESC.

  • Zorro Răspunde

   Te cam bate tastatura, ori esti cam beat de manelele lui Florin Salam. Alo bahtalo !

 5. Alegator Răspunde

  DESPRE SCENA 2 NIMIC?

 6. malina Răspunde

  http://www.c

  la satumare UDMR=PSD

 7. Madalin Dobi Răspunde

  Foarte Tareee Fratee !!!

 8. sstmarean-ca Răspunde

  Rusine COICA rusune ,jenant DEMISIA.

 9. Sori Sorina Răspunde

  Nu ai ce te aştepta de la un popor precoce – doar la un comportament precoce .Vă vorbește unul despre p-lă și sunteți în delir. Dacă v-ar fi arătat-o garantat aveați nevoie de resuscitare .

 10. Enrique Esteban Răspunde

  SEMNAŢI PETIŢIA PT RECUNOAŞTEREA PARTENERIATELUI CIVIL ÎN ROMÂNIA
  (eu am semnat, semneaza şi tu!)
  http://www.petitieonline.com/vrem_parteneriat_civil_in_romania

 11. romy Răspunde

  Acum doua saptamini domnul primar era foarte revoltat din cauza unei piese de teatru cu tenta sexuala si vocabularul porcos.acum pe baietii de la B.U.G IA FELICITAT PENTRU SPECTACOLUL SI VOCABULARUL IESIT DIN COMUN.Oare cite fete poate sa mai aiba acest domn!

  • Zorro Răspunde

   La anul , il aduce pe Florin Salam pt tine ! El are un vocabular foarte vast !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
PSD Satu Mare
PSD Satu Mare a împărțit 500 de ciocolate pentru copiii sătmărenilor

Peste 500 de tablete de ciocolată au fost împărţite duminică la amiază de femeile social-democrate copiilor care s-au aflat în...

Închide