Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

2300 țigarete de contrabandă confiscate de polițiștii sătmăreni

contrabanda tigariPoliţiştii de investigare a fraudelor au acţionat pentru combaterea actelor de contrabandă, au fost ridicate în vederea confiscării 2300 fire ţigarete de contrabandă şi au fost constatate două infracţiuni.

Poliţiştii sătmăreni au depistat pe strada Martirilor Deportaţi din municipiu, în bărbat în vârstă de 43 de ani, care  avea asupra sa  cantitatea de 1160 fire ţigarete, de diferite mărci,  provenienţă Ucraina. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea unei infracţiuni asimilată infracţiunii de contrabandă.

Şi poliţiştii Secţiei Negreşti Oaş au identificat o localnică din Racşa, în vârstă de 50 de ani, care deţinea cantitatea de 800 fire ţigarete de diferite mărci, provenienţă Ucraina.

În acuză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinerea bunurilor care trebuie plasate sub un regim vamal , cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Persoanele sunt cercetate în stare de libertate, în ambele cazuri cantităţile de țigarete au fost ridicate în vederea confiscării.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.