Ultima actualizare: azi, 15:42
Modă

Alina Marchiş: Machiajul de vară

Alina Marchis, make-up (2)Fetelor le place să arate bine, să fie admirate şi invidiate indiferent că este vară sau iarnă, soare sau ploaie, sunt în concediu sau la muncă, iar machiajele pot să le facă să simtă oricare din aceste stări. Dar dacă tot e vară, povestim puţin despre machiajul de sezon.

De ce este diferit machiajul de vară faţă de restul sezoanelor?
Make-up artist Alina Marchiş spune că diferenţa constă în combinaţia de sezon, fardurile sunt rezistente la apă şi trebuie să redea naturaleţea din obraji. Fondul de ten trebuie să fie unul foarte fluid, aplicat într-un strat foarte subţire şi să nu încarce faţa, iar bronzul să iasă în evidenţă.

Combinaţia de culori poate să fie una îndrăzneaţă, în culori pastel de la roz la mov, de la galben la potocaliu, de la albastru la verde.

Alina Marchis, make-up (5)

La machiajele de vară poate să lipsească negrul sau nuanţa închisă din colţul exterior al ochiului, accentul de culoare închisă îl dăm însă prin linia de tuş.

Fondul de ten pe care îl vom folosi va fi unul foarte lejer care să lase pielea să respire şi să nu încurajeze transpiraţia tenului.

Alina Marchis, make-up (6)

Pudra se va aplica într-un singur strat şi foarte bine întinsă.

Fardul de obraz cel mai recomandat este să fie sidefat sau perlat pentru a evidenţia cât mai bine culoarea şi forma feţei.

Alina Marchis, make-up (8)

Rujul poate fi elementul forte al machiajului de vară. Culorile folosite (nuanţe de portocaliu, roz, mov sau nude) pot scoate foarte bine în valoare bronzul sau machiajul ochilor. La capitolul ruj trebuie să fim atente ca el sa fie unul hidratant pentru că soarele să nu usuce buzele. 

Pentru iubitoarele de apă există produse speciale care sunt rezistente la apă şi care le vor face să se simtă comfortabil indiferent daca sunt la ştrand sau la mare.

Alina Marchis, make-up (11)

Genele false (banda, smocuri sau extensii) rămân însă vedetele sezonului 2014. Aplicate la orice tip de machiaj, genele vor face senzaţie dacă sunt aplicate corect şi în conformitate cu fizionomia feţei.

În cazul în care doriți să fiți deosebite și aveți un eveniment la care trebuie să arătați impecabil și cu o privire  intensă, puteți apela la talentul în make-up al Alinei Marchiș care poate fi găsită la număr de telefon 0741.782.254.

Vom reveni cu noi trucuri dezvăluite de Alina Marchiș.

3 comentarii

  1. Steve Răspunde

    Desi am auzit numai lucruri bune dsepre produsele de la Burberry Chanel ramande favoritul meu si nu stiu cat de curand se va schimba lucrul asta. Burberry imi da senzatia ca au avut in gand persoana de peste 30 de ani cand s-au lansat si aici nu ma refer doar la pret. Avand 21 de ani Vitalumiere Aqua care are un aspect de second skin, Amber Diamond ca highlight si eventual putin Bronze Universal e tot ce ma vad folosind chiar daca au marketing agresiv. Un quick search pe youtube si vei vedea ca si Burberry e la fel…desi nu prea le inteleg startegia. Not the biggest fan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Modă, Sănătate
Gustări care te ajută să te concentrezi la birou

Atunci când ești la birou, orice altă activitate ți se pare mai interesantă. Nu te poți concentra și abia aștepți...

Închide